script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

maanantai 26. syyskuuta 2011

mondaaaay

Nyt on viikonloppu ohi, arki alkanut ja mulla oli tosi kiva viikonloppu! :)  
Perjantaina vaan löhöiltiin Roopen kanssa. Siitä ei ookkaan sitten mitään kerrottavaa. Katottiin telkkua, juteltiin ja oltiin vaan lähekkäin.
Lauantaina leivottiin omenapiirakka ja vietettiin leffailtaa parin kaverin kanssa, oli kiva nähä pitkästä aikaa heitä! :) Katottiin mm. Scream 4 ja oli ihan hyvä :) mun mielestäni aika samanlainen kun ne kaikki muutkin.
Lauantaina käytiin Hangon K-hallissa ostamassa herkkuja iltaa varten. Olin kävelemässä yhtä käytävää, kun yhtäkkii kaaduin selälteen. Joku oli ilmeisesti tiputtanut kananmunia lattialle, se käytävä oli ihan limanen ja niin oli mun vaatteetkin!!! Oli sitten kiva kävellä niillä vaatteilla Hangossa... Kävin valittamassa asiasta myyjälle, jos vaikka saisin korvauksia, noh hänpä totesi vain että "jaha, mä sanon siivoojalle." Soitin Roopen mammal ja se kuulemma soittaa jollekkin tyypille asiasta. Mun ihanat mustat saapikkaat on pilalla!!! :(

Lauantaina ei sitten onneks muuta kummalista tapahtunut, mitä nyt tuli kuntoiltuu ja käveltyy taas muutamii kilometrejä, valvottuu myöhään ja syötyy tortilloja.

Sunnuntaina vietettiin Roopen 17v synttäreitä ja oi niitä herkkuja... Söin massun kyllä täyteen :D Mamma haki mut Hangosta ja käytiin viel mun tädillä Lappohjassa. Loppuillan siivosin mun huonetta ja oon ilonen kun sain sen tehtyy :) 

Tänään Roopen äiti tekstasi että hän on puhunut myymäläpäälikön kanssa ja meen perjantaina käymään siellä, vien kengät niille ja ne korvaa ne. :] Myymäläpäälikkö oli kuulemma järkyttynyt asiasta kun Roopen äiti oli kertonut koko jutun. 
Mun kameranlaturi on löytyny!! Eerika tänää kerto että se oli löytyny sittenki niiden mökiltä, jostain sohvan välistä? :D jeeeeee, saan sen ehk jo ke ku meen varmaan Eerikal yöks :]


Nyt meen nukkumaan, että jaksan huomenna taas klo 7 olla pirteenä työharjottelussa! Hyväää yötä kaikille!!!

perjantai 23. syyskuuta 2011

fredag

En luultavasti tänään postaile mitään kummempia, joten hyvää perjantaita kaikille ja pitäkää hauskaa!!
Mä täällä hangossa taas oon :) Äsken syötiin tortilloja.... nams ♥ Ja nyt meen taas treenailee ja murun viekkuun kattomaan leffoja. :)

torstai 22. syyskuuta 2011

Crazy Factor

No johan oon postaillu tänään paljon :D Kirjotin tossa yks päivä, että katottiin Crazy Factorista mulle napakoruja. Ja aattelin nyt lisätä vähän kuvia niistä koruista jotka haluaisin :)
Ihania..... Ja tossa ei oo ees kaikki jotka tahdon, haluan jo tilataaa.. :)

Roope Timi Juhani Ruuska ♥

Löysin tälläsen jonkun blogista sattumalta ja päätin itsekkin tehdä huvikseen. :D :)

Mistä lähtien yhdessä?
- jostain tammikuun lopusta 
 
Onko hän sinun ensimmäinen seurustelukumppanisi?
- noup

Oletteko kihloissa?
- noeei nyt viel :D

Asutteko yhdessä?
- ei

Kumpi "löysi" kumman?
- mää iskin roopen :D

Hänen paras puolensa?
- Luotettava, rehellinen ja maailman parhain ihminen :)

Huonoin?
- no Roope ei ymmärrä mun shoppailuvimmaa.. :D hihi. On muitakin huonoi tietysti, ei nyt vaa satu tulee mielee..

Riitelettekö usein?
- Ei ja jos tulee riitaa nii ollaa kummatki semmosii et ruvetaa sit itkee&huutaa yms. ja kummallaki on nii paha mieli riidasta, joten halutaan sopii nopeasti :)

Oletteko samanlaisia?

- Ollaan, kuitenki on asioita joissa ollaan tosi erilaisii.

Millainen suhteenne on?
- Ihana ♥:)

Uskotko yhteiseen tulevaisuuteen?
- Kyllä. Itseasias kenenkään toisen pojan kanssa en oo tosissaan uskonu, mutta Roope on saanu mut uskomaan. :)

Uskooko hän?

- Kyllä kuulemma. :)

Paljonko teillä on ikäeroa?
- 8kk. :D

Luotatteko toisiinne?
 - Kyllä, 100% :)

Mikä hänen lempivärinsä on?

- Vihree ja sininen varmaankin

Entä mitä hän harrasti nuorena?
- Fudista ja salibandyy sen jälkee nyt
Mikä on teille mieluisinta?
- Meillä on aina yleensä kivaa yhessä, vaikka ei tehtäis mitään. Mutta kaikki semmonen laatuaika, esim. leffoissa käyminen, syömässä käyminen, matkustaminen jonnekkin yms. on ihanaa :)

Häiritsevätkö jotkin ystävät suhdettanne?
- ei

Kaipaatko ikinä sinkkuelämää?
 - en.

Kumpi on tossun alla?
 - ei kumpikaan ja kumpikin. :D no ollaan nii samanlaisii että kumpikin tietää millon menee hermo toisella ja ehkä se on jonkun mielestä tossun alla olemista jos haluaa miellyttää toista. :)

Vaihtaisitko kultasi Vin Dieseliin?
- :DD just sanoin Roopel yks pv että " en vaihtais sua EES Vin Dieseliin " Noo, en mä kai sitte..... no en vaihtais!
Asia, joka yhdistää teitä (mikä pitää teidät yhdessä)?
 - rakkaus, samanlaisuus ja se (roopekin on sanonut näin) että jos erottais, nii mitäs sit tehtäisiin, ei kumpikaan halua ketään toista, eikä kumpikaan luultavasti löytäis koskaan samanlaista ihmistä. 

Minkälaisia lahjoja olet saanut häneltä?
- Kaulakorun, 2x kengät, kaikkee pientä kivaa, sitte roope on vieny mut syömään & leffaan miljardi kertaa, yms.. :)

maanantai 19. syyskuuta 2011

" I am a princess. All girls are. Even if they live in tiny old attics. Even if they dress in rags, even if they aren't pretty, or smart, or young. They're still princesses. "

Roope pääsee tänään sairaalasta pois, mutta saikku jatkuu kuitenki 2vk ja antibioottii jatketaan kotihoitona. Tammisaaresta tulee ilmeisesti aina joku 3x päivässä laittaa suonensisäsesti.
Kohta lähden täältä sairaalasta Mustiolle vähän herkuttelemaan :D No yritän olla herkuttelematta mutta saa nähä miten käy :D
Sain tänään vihdoin mun ihanan pinkin fleecen ♥ Oon odottanu jo kauan tätä ihanuutta, pelkäsin kokoaja että tää on liian pieni mutta tää on just täydellinen!! 
Tänään lähen Roopen mukana Hankoon, koska huomenna on vapaapäivä. 


En nyt jotenkaa saa mitään kirjotettuu tähän just nyt :D väsyttää nii paljon. Noh, ehkäpä illemmalla tulee vähä parempaa postausta! 

Vähän nauratti hehheh :D
Toivokaa jotain postausta niin koitan toteuttaa sen :)

perjantai 16. syyskuuta 2011

Ei suru tahdo ketään rikkoa, se on vain vähän aikaa kylässä

♥Vapaa päivä jeee :) 
Aamu alko mamman hiustenlaitolla kun se lähti mun serkkujen kanssa Habitare -messuille Helsinkiin. Mun piti lähtee mukaan mutta en yksinkertasesti jaksanu nousta ylös. Olis kyllä ollu kiva nähä kaikkii uusii sisustusjuttuja mutta päätin silti jäädä nukkumaan vielä hetkeks. 
Kerkesin nukahtaa ja sitte Roope soitti että se pääsee ehkä jo ma pois sairaalasta!! :) Jee pääisispä. En saanu enää unta ja menin kattomaan telkkuu & syömää aamupalaa. Sitte viel siivosin&imuroin ja lähin kohti sairaalaa. Ja täällä mä nyt oon. Käytiin äsken subissa syömässä, nams :) 
:DDD pallokala

kultsi ilosena ku pääs ulos taas:)

subway!!! namtorstai 15. syyskuuta 2011

my day

Tänään ei oo tapahtunu mitään ihmeellistä oikeastaan. Aamu tosin alko taas loistavasti kuten edellisessä postauksessa kerroin. Menin sitte 8:05 dösällä mutta meinasin myöhästyy siitäki! Olin jo kävelemässä pysäkille, kun muistin että "Ainiin, ne työharjottelupaperit!!!!" Kipitin sitten iloisesti korkkareilla ihan täysii himaan ja sieltä takas pysäkille. Voin kertoo että mun jalkoihin sattu aika paljon ku melkeenpä juoksin.
Menin vähän myöhässä kouluun ja siel tehtii vaan näyttösuunnitelmaa, päästiin 4h aikasemmin ku mitä lukkaris luki. :]
Koulun jälkee menin sairaalaan ja lähettii Roopen kanssa Citymarkettiin. Roope löys ittelleen ihanan ruutupaidan sekä lakkaa&muotovaahtoo.. Mä löysin ihanan sormuksen ♥ love it. Oli pakko ostaa ku oli halpaki (: Ja taas oli jalat kipeet korkkareilla kävelystä, noh omapa oli vikani ku ne päätin laittaa jalkaan kokopäiväksi :D Sairaalassa odotti mua myös yllätys: Hellokitty kouluvälineet jotka Roopen mamma oli ostanu mulle♥


Mun ihana penaali ♥

Keskimmäinen sormus Citymarket 3.99e. Käsikorut Kultajousesta n. 50-70e

Sormus lähempää

Mun ihanat kouluvälineet  ♥
Nyt meen kattoo ehkäpä hetkeks telkkua ja sit nukkumaan, vaikka huomenna onki vapaapäivä nii väsyttää niiiin paljon.. Ja kaikenlisäks joudun nukkumaan yksin taas :( Pääsispä Roope jo pois sairaalasta, mutta viel ainaki kaks viikkoo.. :(
Nukuin tosi huonosti taas :( Heräsin tunti sitten ja aloin kiireellä tekee aamuhommii ja vaikka kuinka nopeesti yritin, nii myöhästyin dösäst. Olin lähössä himasta kun kello oli 07:27 ja dösä menee 07:28, eli en todellakaan olis kerenny siihen bussiin. Noh, seuraavalla sitten, myöhästyn kyllä mutta ei voi mittäään. :)

Auttakaahan mua pliis? :) Ehdotelkaa jotain mitä leipoisin kun Roopella on synttärit tiistaina, ja se saa lähtee aina muutamaks tunniks sairaalasta pois, ni mennää sit viettää niitä mun puolmammal. Oon miettiny jotain suolasta ja makeaa, ostin eilen tommosia suklaakookospalleroita (Roope toivoi niitä) mutta muuta en oo sitten vielä tehnyt/hankkinut. Onhan tässä aikaa viel, mut silti. :)
Väsäsin eilen illalla koristuksii kynsiin, ei oo mitkään hirveen hienot mutta erilaiset taas :) (kuvaa ehkäpä tänään myöhemmin)

maanantai 5. syyskuuta 2011

I don't play your rules I make my own

Käytiin lauantaina siskon kanssa syömässä ravintola Amarissa, suosittelen ihan kaikille!! Ruokalistalta löytyy niin suomalaista, kuin intialaistakin ruokaa ja vaihtoehtoja on ihan älyttömästi! Asiakaspalvelu on tosi hyvää, ravintola on ihanasti sisustettu. Annokset on isoja ja ruoka älyttömän hyvää! Suosittelen :)
Käytiin myös kirpparilla ja ostin mustat farkkulegginssit 8e, pinkin valokuvakehyksen 2.5e ja tekokynnet n.4e :)
Farkkulegginssit on ihanat päällä joten hyvä ostos! Tekokynsii en oo viel kokeillu mutta ainaki peukaloi pitää viilaa jonkun verraaaan. Ja ihmettelen sitä ku jokasta kokoo on 1kpl.. eli pitäis niinku ostaa toinen paketti että sais kumpaanki käteen samankokoset kynnet? No onneks oli noin halvat ni voi mennä ostaakki toisen paketin :)
Tänään lähin koulusta klo 10 koska Roope tekstas että se siirretään Raaseporiin ja alunperin sen piti olla tähän päivään asti vaa sairaalas, mut tänään sai tietää että joutuuki olee VÄHINTÄÄN 2vk viel.. :/ no ainakin saa hyvää hoitoo kun 6x päivässä antibioottii laitetaan suoneen! Kurjaa vaan sille ku joutuu synttäritkin viettää sairaalassa, tärkeintä kuitenkin on se että Roope paranee mahd. pian :)

Sairaalasta lähin sitten töihin ja piristyin siellä kummasti, vaikka sitä ennen oisin voinu nukahtaa pystyyn melkeenpä. Töiden jälkeen lähin kävelylle ja päädyin tarjoustalolle :D Ostin kissin tekokynnet 2in1 eli kahet erilaiset kynnet yhen hinnalla! Ostin myös luomivärisiveltimen&ripsentaivuttimen, koska mun ripsentaivuttimet on rikki ja luomivärisiveltimet myös.
Lisäilen kuvia ostoksista myöhemmin. :)

Pitäis löytää jostain joku ihana talvitakki (tai parikin..) ja kenkiä! Mulla ei meinaa todellakaan yhet kengät kestä koko talvea, joten tarviin käyttöön muutamatkin.


"So I'll cash my cheques and place my bets
And hope I'll always win
Even if I don't I'm fucked because
I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Cuz I can!"

torstai 1. syyskuuta 2011

Minä lupaan olla sinulle se ainoa

Moitsis. En oo hetkeen postaillu koska en yksinkertasesti oo jaksanu töiden jälkeen tehä mitääään. Oon kyl joka päivä avannu tän "Uusi teksti" mut en oo saanu mitään kirjotettua.
Elikkäs oon nyt ollu työharjottelussa, eikä se ookkaa ollu nii kauheeta, oikeestaan ihan kivaa!
Oon joka aamu menny klo 07:00 ja päässy 14:00, sitte klo 15:00 oon menny lapsii hoitaa, aluks toi on rankkaa, mut sittenku rytmiin tottuu ni alkaa helpottuu :) Tänää sain palkan jo jee :P
Tänään oli myös tullu h&m vaatteet, sekin on jeeeeee!! Huomenna ku meen Hankoon ni saan ne :) Oon nii innoissani.
Ajattelin mennä ostaa uudet collagehousut koska mun nykyset on aivan järkyttäväs kunnossa. Tartteisin myös meikkejä, ehdotelkaa mulle jotain hyviä, kiitoooos!

 Ihanaa musiikkia tähän synkkään iltaan ♥ Oisin halunnu laittaa viel Teleks - Älä etsi mua, mutten löytäny sitä youtubesta :<

Tässä vähä vaatteita, laukkuja, koruja ja kenkiä joita haluaaaan! En kattonu hintoja joten tuskinpa saan noista puoliakaan :D


Kengät www.nelly.com (Turkoosit www.bubbleroom.fi)