script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

maanantai 5. syyskuuta 2011

I don't play your rules I make my own

Käytiin lauantaina siskon kanssa syömässä ravintola Amarissa, suosittelen ihan kaikille!! Ruokalistalta löytyy niin suomalaista, kuin intialaistakin ruokaa ja vaihtoehtoja on ihan älyttömästi! Asiakaspalvelu on tosi hyvää, ravintola on ihanasti sisustettu. Annokset on isoja ja ruoka älyttömän hyvää! Suosittelen :)
Käytiin myös kirpparilla ja ostin mustat farkkulegginssit 8e, pinkin valokuvakehyksen 2.5e ja tekokynnet n.4e :)
Farkkulegginssit on ihanat päällä joten hyvä ostos! Tekokynsii en oo viel kokeillu mutta ainaki peukaloi pitää viilaa jonkun verraaaan. Ja ihmettelen sitä ku jokasta kokoo on 1kpl.. eli pitäis niinku ostaa toinen paketti että sais kumpaanki käteen samankokoset kynnet? No onneks oli noin halvat ni voi mennä ostaakki toisen paketin :)
Tänään lähin koulusta klo 10 koska Roope tekstas että se siirretään Raaseporiin ja alunperin sen piti olla tähän päivään asti vaa sairaalas, mut tänään sai tietää että joutuuki olee VÄHINTÄÄN 2vk viel.. :/ no ainakin saa hyvää hoitoo kun 6x päivässä antibioottii laitetaan suoneen! Kurjaa vaan sille ku joutuu synttäritkin viettää sairaalassa, tärkeintä kuitenkin on se että Roope paranee mahd. pian :)

Sairaalasta lähin sitten töihin ja piristyin siellä kummasti, vaikka sitä ennen oisin voinu nukahtaa pystyyn melkeenpä. Töiden jälkeen lähin kävelylle ja päädyin tarjoustalolle :D Ostin kissin tekokynnet 2in1 eli kahet erilaiset kynnet yhen hinnalla! Ostin myös luomivärisiveltimen&ripsentaivuttimen, koska mun ripsentaivuttimet on rikki ja luomivärisiveltimet myös.
Lisäilen kuvia ostoksista myöhemmin. :)

Pitäis löytää jostain joku ihana talvitakki (tai parikin..) ja kenkiä! Mulla ei meinaa todellakaan yhet kengät kestä koko talvea, joten tarviin käyttöön muutamatkin.


"So I'll cash my cheques and place my bets
And hope I'll always win
Even if I don't I'm fucked because
I live a life of sin
But it's alright
I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Cuz I can!"

2 kommenttia:

  1. Minulla on onneksi nyt takki ja kenkäasiat pikkuhiljaa kunnossa! Vielä kaipailisin mustaa rennompaa villakangastakkia :)

    http://todellajossain.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Minulla taas ei vieläkään.. :) Luin blogiasi, kivalta vaikuttaa! Mistäs blogini bongasit? :p

    VastaaPoista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)