script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

perjantai 23. syyskuuta 2011

fredag

En luultavasti tänään postaile mitään kummempia, joten hyvää perjantaita kaikille ja pitäkää hauskaa!!
Mä täällä hangossa taas oon :) Äsken syötiin tortilloja.... nams ♥ Ja nyt meen taas treenailee ja murun viekkuun kattomaan leffoja. :)

4 kommenttia:

  1. etkö koskaan esim. biletä kavereiden kanssa? oot aina vaan roopen kanssa ja roope sitä roope tätä..en tarkottanut pahalla mutta se on vaan totuus.

    VastaaPoista
  2. 1. Mä en enää dokaa, jos dokaan nii tooosi harvoin.
    2. Roope on ollut tässä 1.5kk sairaana, joten ei olla pahemmin voitu liikkuu mihinkään. Ja toiseks, jos sun poikaystäväs ois melko vakavasti sairaana, ni ehkäpä säkin haluaisit olla sen kanssa kun et koskaan tiedä millon se joutuu sairaalaan pitkiks ajoiks yms.
    3. jos et halua loukata, nii älä tee kysymystä sihen tyyliin että se loukkaa.

    VastaaPoista
  3. jos toi kysymys loukkas sua, nii eks se just tarkota että haluisit olla kavreiden kanssa, mut et sit kummiskaa oo jostain syystä

    VastaaPoista
  4. Se ei loukannut mua, mutta se oli kirjotettu loukkaavaan sävyyn. Ja olen mun kavereiden kanssa. En niin paljoa kun ennen, mutta olen. Eilen olin Anninalla esim. Jos nyt kiinnostaa niin paljon :))))

    VastaaPoista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)