script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

tiistai 4. syyskuuta 2012

Field&Barn

Minä en sitten jaksanutkaan olla kotona pelkästään, halusin vähän taukoa kaappien tyhjentämiselle ja lähdin Antin&Maijan kanssa ajelemaan. Käytiin ajelemassa ympäriinsä, koska meillä oli hyvä visio joka haluttiin toteuttaa. Piti siis löytää pelto tai lato, mielellään molemmat! Peltoa löyty mielin määrin, mutta latoja ei sitten mistään. Tai jos löyty, niin ne oli jonkun pihalla.
Vihdoin ja viimein sitten löydettiin pari latoa ja mentiin kuvailemaan. Visio joka oli päässä, ei vaan ihan niin hyvin onnistunut kuin ajattelin. Noh, tulipahan ainakin muutama hyvä kuva ja pidettyä hauskaa mun parhaiden kanssa :)






<3 






Siinä kuvat jotka otettiin minusta, kiitos Antille joka otti kuvat :) Mikäs ylläolevista olisi hyvä banneriksi? 

Nyt on pakko painua pehkuihin, huomenna kuvia luonnosta. Unia <3

xoxo, Karoliinaaaa


13 kommenttia:

  1. Noi kaks alinta kuvaa on kivoja! :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Voisin laittaa banneriksi jos tää blogger suostuis.. :D

      Poista
  3. sori mut mun on pakko kysyä et ootko lihonnut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. PAKKO kysyä? :DD Itseasiassa oon laihtunut. Kolmessa päivässä lähtenyt jo 1.5kg painoo yms :) Että sori, olet väärässä

      Poista
    2. Tuolla on kaks kuvaa missä näytän valaalta, mut kuvakulma jotenki hämää tjtn.

      Poista
    3. Ihmisen paino voi heitellä päivässä jopa ton puoltoista kiloo et en kutsuis tota vielä laihtumiseks... Oli PAKKO tulla sanomaan tähän väliin vaikka en tota ekaa kommenttia oo laittanutkaan :D äläkä nyt ota tätä kommenttia mitenkään pahalla, kunhan huomautin :) ja ei sillä että sua yhtään lihavana pitäisin, nätti tyttö ja silleen.

      - T

      Poista
    4. Kyllä, tiedän sen että ihmisen paino voi heitellä vaikka 3kg. Mutta mulla toi sama paino on nyt pysyny monta pv ettäää, ei oo heitelly.. Kiitos kommentistasi :)

      Poista
  4. neljäs tai vika :)))

    VastaaPoista
  5. Jos pakko laittaa joku noista banneriksi, ni laita toi missä oot ton toisen tytön(maijan?) kanssa. Mua ärsyttää blogit joissa on oma pärstä bannerissa, vaikka muuten onki hyvä blogi.
    Sori, se vaan on musta mautonta.

    VastaaPoista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)