script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

torstai 6. syyskuuta 2012

Every damn day: Just do it!

Huomenta :) Mä täällä ahkeroin koulussa, vaikka oon vieläkin kipeänä ja viimeyönä sain nukuttua vaivaset kaksi tuntia... Eli olo on kuin maantiejyrän alle jääneellä! Eiköhän tää tästä :)

Eilen kävin mun kummatkin vaatekaapit läpi ja kaksi VALTAVAA kassillista vaatteita vien kirpparille. Lisäksi kaapista lähtee vaatteita UFF:in vaatekeräykseen ja roskikseen. :) Kirpparille lähtee melko uusiakin vaatteita, joita ei vain tule käytettyä. Vien kuitenkin myös vanhempia paitoja, kerran käytettyjä mekkoja ja laukkuja. Eli Karismasta Lohjalaiset ostamaan vaatteita, kerron pöydän numeron sitten kun olen vienyt vaatteet!
Olisin alkanut samantien pakkaamaan vaatteita laatikoihin, mutta äiti ei ollut muistanut tuoda töistä laatikoita, onneksi tässä nyt on vielä muutama viikko aikaa! On muuten kivaa kun kaikki mun vaatteet mahtuu nyt OIKEASTI vaatekaappiin, eikä pursuile sieltä joka suuntaan. :D


Eilen kävin Aplicossa treenaamassa, vaikka kipeä olenkin. Oli vaan pakko päästä liikkumaan, tulee ahdistava olo jos en treenaa :D Kävin testaamassa Sh'Bam -nimisellä ryhmäliikuntatunnilla joka oli mahtava! Zumban tyylistä, mutta hauskempaa ja mielestäni ehkäää hiukan rankempaa. Kävin vielä Sh'Bamin jälkeen juoksemassa juoksumatolla :)

Tänään piti mennä Bodypumppiin, mutta ei sitä tuntia olekkaan tänään, joten menen lenkille. Liikkuminen tuntuu oikeesti niin kivalta pitkästä aikaa ja kun huomaa, että koon 36 housut mahtuvat päälleni, ai että se fiilis on ihana! Kyllä sitä nestettä on poistunut, olo on paljon parempi kun ei ole kokoajan turvoksissa.

Innostuin eilen taas kuvailemaan





xoxo, Karoliinaaa

2 kommenttia:

  1. tiiäks jo pöydän numeron !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noup, pitää ensin pestä ja silittää vaatteet sekä hinnotella :)

      Poista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)