script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

torstai 28. kesäkuuta 2012

Huomenna otan itseäni niskasta kiinni

En halunnut laittaa illalla herätyskelloa soimaan, koska tiesin herääväni ilman sitäkin jo joskus 10 aikaan. Ja niin tapahtuikin, heräsin jo puoli 10 virkeänä. Olen kuitenkin sellainen ihminen, että vaikka ei väsyttäisi aamulla enää yhtään, jään silti sänkyyn makoilemaan silmät kiinni. 
En kuitenkaan kauaa jaksanut silmät kiinni olla, vaan aloin lukemaan blogeja iPhonella ja selailemaan Facebookkia. Sitten tuli nälkä ja menin hakemaan kanapihvin ja salaattia. Jep, aamupalaksi. 

Tämänhetkinen onnellisuusprosentti hipoo 35%

Oon pettyny itseeni, oikeasti. Miksen saa otettua itseäni niskasta kiinni? Minne mun treenimotivaatio on kadonnu? Tänäänkin oisin voinu herätä jo 9, mennä salille ja sen jälkeen töihin. Mutta ei, makoilu on muka mukavempaa. Ei ole, rakastan treenaamista, saan siitä niin hyvän olon henkisesti ja fyysisesti (Jos seuraavan päivän lihaskipuja ei lasketa) ja silti olen laiska. Argh. 

Huomenna menen Espooseen kaverini kanssa shoppailemaan. Ensin en saanut ketään mukaan, koska kaikki on töissä :( Onneksi kuitenkin Can't be tamed blogin kirjoittaja Jaana lähtee kanssani shoppailemaan :)

Yritän olla tekemättä mitään heräteostoksia, mutta saa nyt nähdä tulenko aivan hulluksi ja kannan kotiin 10 kassillista vaatteita. Mun on pakko alkaa tyhjentämään vaatekaappia vanhoista vaatteista, eli heti kun on aikaa, käyn vaatekaapin läpi ja lisään vaatteet blogikirppikselle. :)

Mitä sitten haluan ostaa huomenna? No ainakin treenivaatteita, farkut, balleriinat, farkkushortsit ja jonkun ihanan oloasun. Ehkä ostan murullekkin jotakin, kun on ikävä. :D Vielä 7pv niin nähdään :(

Ehkä huominen shoppailu ja lauantain kampaaja saa mut piristymään ja onnellisuusprosenttini kohoaa ainakin 80% :)

6 kommenttia:

  1. Mä voin vahtia ettet osta mitään turhaa ;D

    VastaaPoista
  2. kunnon itsesääli-blogi nykyää -.- voi luoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama anon.

      No onhan se ymmärrettävää :) itelläki huonoja päiviä paljon ja toi mun kommentti ei ollu mistään parhaimmasta päästä :/ mut kiva ku jaksat bloggaa :) tykkään lukee tätä!

      Poista
    2. Arvostan tota kommenttia ja paljon! Monella ei ois luonnetta tulla sanomaan jälkeenpäin noin.:) Ymmärrän kyllä että on huonoja päiviä, en vain ymmärrä tommosia kommentteja että tullaan "haukkumaan" tms. Mutta kuitenkin, kiitos kommentistasi :) ja kiva että tykkäät!

      Poista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)