script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

ostoksia ja kesäloma

Heipsun! Eilen oli tosiaan viimeinen koulupäivä tältä keväältä ja mentiin koulun jälkeen porukalla (meitä oli 12) syömään Amariin. Jotkut otti intialaista ruokaa, suurinosa ihan vaan pihviä, härkää tai kanaa. :) Itse otin Metsästäjän possua, eli porsaan ulkofileepihvin kermaisella herkkusieni-sipulikastikkeella ja kermaperunoilla. Herkullista, eikä maksanut kuin 15e :) Nostettiin vesimaljat sitten luokallemme joka nyt eroaa :( Oli kiva olla ekaa kertaa porukalla, vaikka kaikki luokkalaiset eivät tulleetkaan mukaan.
Ruuan jälkeen ajettiin Virkkalaan jätskeille, tosin itse en jaksanut jäätelöä syödä eikä moni muukaan ja sieltä sitten ystävälleni istumaan iltaa.
Ensin meidän piti pitää tyttöjen ilta, mutta loppujen lopuksi asunto oli täynnä kavereitamme ja poikia. Mulla oli ollut jo koulussa heikko olo ja illalla lähdinkin huonon olon takia ennen 12 kotiin. Tänä aamuna sitten heräsiin kurkkukipuun ja flunssaan, mutta aion kohta kuitenkin salille lähteä.




Ostin ystävältäni Maijalta muutaman paidan:


  • Sininen H&M toppi, pahoittelen kuvan laatua...



  • Musta H&M ihana toppi, selässä tollanen avonainen kohta

  • ONLYn ihana tunika jonka selässä on syvä halkio



  • H&M perustoppi



  • H&M paljettitoppi, jonka keskellä sydän



Nyt mä lähden suihkuun ja viettämään ekaa kesälomapäivää salille. :) heipsun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)