script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

tiistai 28. helmikuuta 2012

touhupäivä

Nyt on ensimmäinen harjottelupäivä kouluavustajana ohi ja olin vielä illan töissäkin. Koulussa avustin matikassa (jep, luitte oikein. MINÄ avustin MATIKASSA :D) ja muutenkin autoin kaikessa. Luokka on kiva, vaikkakin hieman puhelias, sain kuitenkin heti kaikki kuriin.
Työharjoittelupäivän jälkeen mun piti mennä Perttilän koulun salille, mutta muistinkin että pitää lähteä hakemaan Pauliinalta tv-tasoa, koska hän muuttaa tänään takaisin Turkuun, eikä saa sitä mihinkään.
Onpahan tv-tasokin sitten valmiina, kun joskus muutan.
evääksi söin salaattia :)

Pauliinalta iskä heitti mut suoraan takaisin Perttilän koululle ja kävin hakemassa hoitolapset. Töissä oli kiva päivä ja jouduin jäämään tunniksi pidempään, mutta ei haittaa.
Töiden jälkeen tein vielä kaikki lumityöt, joten on ollut kyllä melkoinen puuhapäivä :D

Kohta R tulee meille ja mua väsyttää sen verran, että mennään varmaan kohta nukkumaan. :D Ihanaa kun toinen tulee ihan vaan sen takia että voidaan nukkua yhdessä. :]

Mulla on niiiin himo ulkomaille. Tänään on satanut lunta elämää enemmän, eli ihan älyttömästihelkkaristihitosijumalattomastituhottomasti ja mitä näitä nyt vielä on... Tänään harjottelupäivän jälkeen kävelin kotiin ja yritin taidokkaasti kiivetä aidan yli, mutta tipahdin semmoseen puolen metrin syvyseen lumihankeen selälteen. Nolotti. :D

Ois ihanaa päästä ulkomaille vaikka pariks kuukaudeks asumaan näin alkuun, sitku suomessa ei ois enää lunta niin tulisin innoissani takaisin. :)


Heiput !

♥: Karoliinaaa

2 kommenttia:

  1. Pakko sanoo että ihanan värinen ponnari! :P Itekin kattelin H&M:llä neonvärisiä pompuloita, mut oisin halunnu enemmän värejä kuin mitä siinä paketissa oli.
    Niin ja kivan touhukkaan kuuloinen päivä sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin ne joskus kauan sitte ku ne tuli lohjalle :D Ja jep, siin ei kyl hirveesti valikoimaa ollu.

      Poista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)