script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

maanantai 27. helmikuuta 2012

Give me all your love and give me your love

Heipsun. :) Viikonloppu meni ja maanantai tuli. Vietettiin Roopen kanssa koko viikonloppu Eerikan seurassa ja oltiin viikonloppu heillä yötä. Oli kivaa nukkua pitkästä aikaa Eerikan viekussa. :)
minun Eerika :)

Perjantaina istuttiin ensin vaan iltaa Eerikalla, juteltiin kaikesta yms. Sitten lähdettiin ystävälleni Lauralle istumaan iltaa. Istuskeltiin Lauralla jonkun aikaa, kunnes Nea soitti että tulkaahan moikkaa ja me sitte mentiin :) Lähdettiin siitä sitten Eerikalle nukkumaan joskus klo 3.
tommonen pikku 3l vodkapullo. :)

Lauantaina lähdettiin käymään Sammatissa Eerikan äidin luona ja oltiin siellä aika kauan. Mietittiin kokoajan että mitä sitä tänään tekisi, mutta eihän missään mitään ollut ja baariin lähteminen ei ollut vaihtoehtona. Muutenkin mun mielestä on kivempi viettää porukalla aikaa jonkun luona, kun baarissa. Kuulee mitä puhuu, voi jutella oikeesti, ei mee niin paljoa rahaa ja kaverille voi vaikka jäädä yöksi. :)

Ajeltiin sitten Sammatista takaisin Lohjan keskustaan ja mentiin katsomaan Eerikalle leffaa. Käytiin ennen nukkumaanmenoa moikkaamassa Neaa ja muutamaa muuta kaveria. :)
kuka tietää mikä leffa?

Sunnuntai aamuyöllä klo 5 me lähdettiin Eerikan kanssa ajamaan kohti Espoota.. Piti hakea Petri töistä. Eksyttiin sitten matkalla, koska Petri neuvoi meitä väärin, mutta löydettiin loppujenlopuksi perille. :D väsytti hiukan kun oltiin nukuttu vain muutama tunti. Sunnuntaina lähdettiin kotiin ja käytiin myös mummilla.

 Ella 



Viikonloppuna ei kuitenkaan olla vain löhöilty, ollaan käyty kävelylenkeillä koiran kanssa ja muutenkin kävelty aika paljon. :)


Tänään meillä oli koulussa koulutusohjelmieninfo, eli infotilaisuus erikoistumismahdollisuuksista. Lohjalla ei voi erikoistua muihin kun:


  • Mielenterveys ja päihdetyön koulutusohjelma
  • Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma
  • Sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelma
Vanhusten hoitoon on mahdollisuus erikoistua aikuisopistossa, mutta tänään koulussa kerrottiin että pitää olla väh. 20v että sinne pääsee? Mulle on nimittäin edellisen työharjoittelun jälkeen tullut semmoinen fiilis, että voisin erikoistua vanhusten hoitoon. 
Jep, joidenkin mielestä ihan järkyttävä ajatus, mutta kaikki vanhukset eivät ole valittavia ja nipottavia "kammotuksia", vaan ihania ja hauskoja ihmisiä, jotka kaipaavat seuraa. 

Enpäs nyt ollenkaan tiedä mihin sitten erikoistun, ehkä SaHuun? Onneksi tässä on pari kuukautta aikaa miettiä. 

Huomenna alkaa työharjoittelu siis Perttilän koulussa, jossa itse kävin ala-asteen. Toivottavasti kaikki menee hyvin, mun pitäis vielä tehä eväät huomiseksi, mutta oon niin väsynyt etten jaksa.. Tulin pari tuntii sitten töistä kotiin ja voisin nyt heti mennä nukkumaan. :D

Taas meni pari tuntii tän postauksen kirjottamisessa kun tein kaikkee muuta samalla. :D 
Mutta nyt, hyvääää yötä! Ja pitäkää peukkuja että Luksia on aamulla laittanu ruokarahat tilille, muuten syön kynsiäni töissä, koska fiksuna tyttönä en vaivautunut kokkaamaan nyt illalla..... :D

:lla Karoliinaaaa

2 kommenttia:

  1. Onneks vanhustyössä on se hyvä puoli, et siellä on niin huutava pula hoitajista, että oikeestaan millä tahansa koulutusohjelmalla pääsee sisään... (: Ja onhan sahussa se vanhustyön valinnaisjuttu :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta. :) ja siks ajattelinkin sahua, mutta koska en oo mikään paras koulussa nii en varmaan pääse sahuun...

      Poista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)