script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

tiistai 31. tammikuuta 2012

arvonta lähestyy

Väsyttää niiin paljon, joten ihan just painun tonne peittojen alle lämpimään. Aattelin sitä ennen tulla postaamaan ja kertomaan pikku jutun:


Mulla on nyt jo 48 lukijaa bloggerin kautta, mahtavaa! Tarkotuksena siis olisi, että heti kun on ainakin 50 lukijaa, niin pidän arvonnan. Monet pitää vasta sittenkun on 100 lukijaa tms, mutta aattelin pitää nyt koska oon odottanu jo vuoden, että toi 50 lukijan raja lähestyy! :)

Arvonnan palkinnot ovat luultavasti suunnattu tytöille/naisille, koska mun blogia ei lue kun muutama poika (tietääkseni)

Huomenna mun ois myös tarkotus (yrittää) ottaa uusia kuvia, jotta saisin jonkun kivan bannerin tehtyä, jos tää bloggeri vihdoin ja viimein toimii... Muistatte varmaan postauksen, jossa kerroin etten pysty lisäämään enää banneria. No, jotkut neuvoivat poistamaan picasasta bannerikuvat ja oon tehnyt nyt niin, joten toivottavasti toimii. :)

Ainiin, ostin eilen(?) pari rasvaa Citymarketista:
Ihana pinkki purnukka :) 1.95€, Citymarket



Veet, Hair Minimising: "Täyteläisessä voiteessa on ProMinimize -ainetta, joka hidastaa huomattavasti jopa paksujen karvojen kasvua.  Dermatologisesti testattu ja E-vitamiinia sisältävä voide pitää ihon kosteutettuna jopa 24 tuntia ja voit nauttia pehmeän sileästä ihosta pidempään."
Voin kertoa toimiiko tuo rasva oikeasti, sittenkun pääsen testaamaan tätä! :) Onko kukaan koskaan testannut?

Mutta nyt painun pehkuihin, UNIA!


2 kommenttia:

  1. Oi toi pinkki purkki näyttää ihanalta, olisin itekin ostanut varmaan ihan vaan värin perusteella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mäkin ostin värin perusteella haha :D Meinasin ostaa semmosen tosi ison purnukan, mutta päätin olla fiksumpi, edes kerran ;)

      Poista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)