script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

kirppariostoksia ja kurkkukipua

Täällä kirjottelee kurkkukipuinen Karoliina.. On ollu jo viikon kipee kurkku, mutta nyt on muutenkin tosi kipee olo, toivon vaan ettei nouse kuume ja että pääsen kouluun loppuviikoksi.




Tarkotus ois mennä tänään salille ja uimaan, mutta saa nyt nähdä menenkö. Mulla on kamatkin jo pakattuna kassissa, joten yritän kyllä raahautua :)

Ainiin, kävin tänään Lauran kanssa kirpparilla taas koulun jälkeen ja en löytänyt melkeenpä mitään.. Tai joo löysin, mutta joku on ylihinnotellut tuotteensa.. Musta on aika outoo että kirpparille tullaan myymään ginatricotin toppia 15e? Ja samanlaista hametta jonka ostin eilen Karismalta, niin Aseman kirppiksellä oli 15e?
Ostin kirpparilta liilan topin (3e) ja uuden piippausraudan (7e) ja toivon että piippari toimii... Kuvaan ostokset huomenna, kun en oo enää himassa.

7 kommenttia:

  1. Heii mietin kun tykkäät ostella paljon kirppiksiltä tavaraa, niin ootko ikinä kuullut tosta facebook ryhmästä kun kierrätän lohjalla? se on aika kätevä sivusto ja itekkin aina kauppailen sielä kaiken näköstä tavaraa, että suosittelen liittymään jos haluut ostaa kivoja second hand vaatteita :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai tosta "kirppistelyä lohjalla" joo, oon ainakin tossa ryhmässä, mutta en oo sun vaatteisiin törmänny :o

      Poista
    2. Aijaa en oo huomannut sua siellä! :-D Mutta joo mulla on siellä jotakin vaatteita myynnissä :-)

      Poista
    3. Okei :) linkkaa mulle niitä?

      Poista
  2. Kivan värinen toi fleecepaita! Mua ärsyttää aina kirppareilla ylihinnottelu, en edes tajua miten kukaan kehtaa pyytää jostain kulahtaneesta H&M:n topista kahtakymppiä, kun niitä on saanu aikaa sitten alesta neljällä eurolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihana pinkki! Joo en todellakaan tajua ja sit jotain ginatricotin vaatteita 35e??

      Poista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)