script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

tiistai 31. tammikuuta 2012

kirppislöytöjä

Moikkis :) Olin eilen töissä, jonka jälkeen menin Roopen luokse asuntolaan ja käytiin vuokraamassa S.W.A.T leffa, oli kyllä hyvä! :) Menin sieltä sitten ystävälleni Lauralle yöksi ja aamulla tehtiin vähän kouluhommia. Lähdettiin joskus 11 aikaan Karismaan (kirppikselle) ja tein tosi hyviä löytöjä taas! :)

Ostin neuleen, kaksi kivaa biletoppia (tai voihan niitä muutenki käyttää) ja mekon:
1€. Karisma

2€. Karisma

tulipa tyhmä kuva :D 2.50€, Karisma

tää on niin ihana! 2€!! Karisma

En tosiaan tiedä mitä kuvien laadulle tapahtu, mutta eipä voi mitään! Hätäsesti otettuja kuvia muutenkin, kun töiden jälkeen ei oo enää valosaa, niin otin nopeasti äsken. :)

Nyt lähden töihin, moikka! 

20 kommenttia:

  1. Ihana toi mekko! Miksen löytäny tota kun kävin just sunnuntaina Karismalla! :-D

    VastaaPoista
  2. Yritä panostaa enemmän näihin kuviin, näin anonyyminä, mutta suosittuna bloggaajana voin antaa pari vinkkiä ja toivottavasti otat "opiksesi"

    Kirpparivaatekuvissa sulla on ollu pölysiä noi vaatteet, älä laita semmosia kuvia, ällöttäviä.

    Koita vaikkapa silittää noita välillä niin näyttää paremmalta, tosin ymmärrän että kirppistavara on aina kirppistavaraa, itsekkin ostelin kirpparilta vaatteita ennenkuin blogini alkoi tuottaa mainoksilla senverran että Guess ja muut täyttivät vaatekaappini, materialisti kun olen :/

    Kysymys-sektiostasi, pliis.. Ei niin paljoa jankkausta poikaystävästäsi vaikka varmasti siitä pidätkin. Ärsyttää lukea kun "hän sitä ja hän tätä" ei mitään järkeä, lukaseppa vaikka muiden blogeja ja tajuat että olet ainoa joka hypettää omaa rakastaan niin paljon, inhottavaa kun haluaa saada tietoa sinusta ja sun elämästäs, MUODISTA niinkuin olet ilmoittanut jne, niin jokakerta sun sivun avatessa huomaan että sana Roope on siellä tuhat ja sata kertaa. Nooh harjotus tekee mestarin.

    - Vappu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Ihan näin alkuun noista kuvista: Tossa tekstissä lukee tietääkseni että "Hätäsesti otettuja kuvia muutenkin, kun töiden jälkeen ei oo enää valosaa, niin otin nopeasti äsken. :)"
      Mutta, kiitos vinkistä.

      Kysymys-sektio: Siellä oli KYSYMYKSIÄ MUSTA JA ROOPESTA ja ehkäpä mä niihin vastaan.
      Ja jos ärsyttää lukea musta ja Roopesta, niin älä lue. Tulee paha mieli tommosesta, vaikka ehkä hyvää tarkotatkin, mutta sanot sen ilkeästi.
      Ja öö, en todellakaan ole ainoa joka "hypettää" poikaystävästään, mun blogilistat on täynnä postauksia jossa ikävöidään rakasta, kerrotaan rakkaastaan yms.
      Tämä on mun blogi, jolloin kerron myös Roopesta.

      Ja toi muoti juttu, en oo missään sanonu että kirjotan pelkästään MUODISTA, oon sanonut että kirjotan mm. SHOPPAILUSTA.

      Harjotus tekee mestarin.. Jeps.

      Muttajoo, ymmärrän kyllä pointtisi ja kiitos kommentistasi. Yritän jatkossa ottaa parempia kuvia. Kuitenkaan Roope ei mun blogin sisällöstä poistu.
      :)

      Poista
    2. Kyllähän rakentavaa palautetta saa antaa, mutta mulle tuli Karoliina sun puolesta paha mieli tuosta kommentista. Ainakaan näissä kuvissa ei noi vaatteet mitenkään pölyisiltä näytä.
      Itse TYKKÄÄN shoppailla kirppareilla, enkä varmasti sitä lopettaisi vaikka pätäkkää tulvisi ovista ja ikkunoista. Aivan upeeta toki, että joillain on kaikki pelkkää Guessia...
      Niin ja montako sellasta lifestyle-bloggaajaa on, joka ei mainitse poikaystävää ollenkaan, jos sellainen siis on? Aika monella supersuositulla bloggaajalla on kuvia ja tekstiä poikaystävän kanssa vietetystä ajasta + poikaystävän ihanuudesta. Itse asiassa melkein kaikilla kenen blogia luen.
      Ja oot Karoliina ihan oikeessa: Jos kysymyspostauksen aiheena on sinä ja Roope, niin miksi et silloin vastaisi kysymyksiin myös Roopesta?! Äh.

      Nyt tuli vähän tämmönen vuodatus, mutta jotenkin toi Vapun kommentti sai mut provosoitumaan :D

      Poista
    3. Mun mielestä täällä kuuluukin lukea Roopesta niin usein kun Karoliina haluaa tänne kirjottaa Roopesta, tää on kuitenkin Kassun blogi ja Roope kuuluu sen elämään todella vahvasti.
      Yrität ehkä omasta mielestäsi sanoa asiallisesti asioista jotka sua häiritsee, kuitenkaan siinä onnistumatta! Jos haluaa antaa palautetta sen voi antaa asiallisesti :)

      Jokainen joka seurustelee, varsinkin vakavasti kirjoittaa aivan varmasti blogiinsa poikaystävästään yms.

      Poista
    4. hyvä trolli hahah tää oli kyl paras

      Poista
    5. Annika ja Jasmiina: Oon täysin samaa mieltä.. Tää on mun blogi, jolloin kerron täällä myös Roopesta.
      Kiitos teille :)

      Poista
    6. Hitto repesin tolle kommentille:D "mutta suosittuna bloggaajana voin antaa pari vinkkiä" HAhahah nimenomaan kunnon trolli♥

      Poista
  3. Tosi kivoja ja edullisia löytöjä oot tehnyt! :)

    VastaaPoista
  4. Toi anonyymin kommentti on mun mielestä kyllä täysin totta. Sun täytyis vaa opetella vastaanottamaan kritiikkiä paremmin eikä heti pahottaa mieltäsi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä nähtävästi ole ainoa jonka mielestä se ei ollut totta.

      Poista
  5. toi pinkki röyhelötoppi on ihana !! :)

    VastaaPoista
  6. Siis ei toi kritiikki mikää huono muuten ollu, vähä ehkä napakka (mut mitä pienistä) ! Ainoo asia joka mua tossa kritiikissä häiritsee, on toi vitun Guess-leijuminen.

    Ai siis että tää kyseinen kuuluisa bloggari ostaa Guessin vaatteensa blogin mainoksien tuotoilla? Are you fuckin' kidding me....

    Ja tosta poikaystävä-hommasta. Ite marisen asiasta lähes joka päivä ja ymmärrän ihmiset joita asia ei kiinnosta mut hei, kirjotan mitä tykkään. Toki ymmärrän lukijoittenki kannan, usein ihmiset nimittäin sanoo et "kirjotan blogia vaan itteäni varten". Eihän se nyt ihan totta ole ja voi olla ihmisiä joita kiinnostaa sun blogissa kaikki muu, paitsi poikaystäväjutut. Joten ymmärrän osaltani lukijoitten marinan poikaystävätarinoista, mutta siinähän valittavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika moni on sanonut, ettei usko ees kyseistä anonyymia oikeaksi bloggaajaksi, en sitten tiedä onko hän sitä, mutta en kyllä itekkään tota Guess juttua usko...
      Kuka oikeesti saa muka mainoksista niin helvetisti rahaa, että on varaa ostaa vaatekaappi täyteen Guessia?

      Niin mäkin ymmärrän, mutta kuten sanoit ja mä sanoin, tää on mun blogi, kirjotan mitä haluan. :)

      Poista
    2. En usko että on oikea bloggaaja, ihan vaan senkin takia että miksei sitten kirjoittanut omalla nimimerkillä?
      Ja se että jos olis niin kyllä sillekkin tulis varmasti paljon negatiivistä kommenttia, vaikkei siihen olis aihetta.
      Että luulis sen ymmärtävän miten rakentavaa kritiikkiä annetaan! :)

      Ja tosiaan tossa Guess jutussa meni mun mielestä tommonen trollaus ihan 'pilalle', jos niin vois sanoa :D

      Poista
  7. Tulipa hauska sattuma, sattumalta selasin vaan tät blogii nii vanhat vaatteet sattu kohalle. :D Oli vaan pakko tulla kommentoimaan ku ihmiset tosta pinkistä mekosta on niin digannu. Muistan ku ite ostin ton mekon itseasias läpällä semmoseks naamiaismekoks, hehe. ;D Mut kiva et siit on iloo jollekki ! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah aijaa :D Musta toi on tosi ihana toi pinkki mekko :) En tosin tiiä tuleeko hirveesti käytettyy, mutta kiva se kyllä on. :)

      Poista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)