script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

torstai 16. kesäkuuta 2011

Tomorrow's just a mystery, but that's okay

 I don't know what I want
So don't ask me 'cause I'm still trying to figure it out
Don't know what's down this road
I'm just walking, trying to see through the rain coming down
Even though I'm not the only one who feels the way I do


I'm alone, on my own and that's all I know
I'll be strong, I'll be wrong, oh, but life goes on
Oh, I'm just a girl trying to find a place in this world 


Taylor Swift - A place in this world




Moikkiiis! Kävin tänään aamulla lääkärissä kun mulla on tosiaan näitä mahakipuja ollu aina mutta nyt puol vuotta on ollu iha järkyttävät.. Mulla on ollu puol vuotta myös kokoajan tulehduskierre päällä ja oon varmaa sairastanu kaikki tulehdukset mitä voi olla.. Noh, en nyt ihan mutta kuitenkin :D Alkaa siis tosiaan mennä hermo ja on mennyt jo.
Nyt ne epäilee että mulla ois virtsatieinfektiot sitte vaurioittanu tai levinny munuaisiin ja pelkää että ois munuaisaltaantulehdus..... Toivottavasti ei! Mutta toivon että jotain ne ees nyt tällä kertaa löytäis. Ei oo varaa mennä yksityiselle joten koitan nyt sinnitellä vielä tän arvauskeskuksen avulla :)
Huomenna kultsi tulee sitten lohjahimppeeen taas ja lauantaina lähetään kohti Mustiocityy, serkulla on sunnuntaina konffis&rippijuhlat niin pitää meikata&laittaa sen hiukset sitte :)

 Ostin muuten tänään niitä beetakaroteeni pillereitä :D Ja semmosta voidetta minkä pitäis auttaa ettei tuu rakkuloita jalkoihin kengistä ku mulla tulee tosi helposti, noh laitoin sitä ja tuli rakkulat kuitenki.. -.- En kyllä usko enää mihinkään.




Kauris 22.12. - 19.1.
Jännitys nousee päivä päivältä, mutta tavallaan sinä olet myös tyynempi ja tyynempi. Olet saanut itseluottamuksesi takaisin, nyt voit vain odotella mielenkiintoista hetkeä. 
 ^hahhah.. oliskin noin :)

Muttajoo, nyt painun pehkuihin kun huomenna pitää klo 7 lähtee arvauskeskuksee... moikkaa! :)

3 kommenttia:

  1. heh just kiva ku laitat noit horoskooppei aina postauksiin :P Itekki luen niit joka päivä ja ne on ihan liian todentuntusii aina välillä.. :D

    VastaaPoista
  2. Älääää! :D hihi kiva että tykkääät

    VastaaPoista
  3. joooooo horoskooppeja lisää !=)

    VastaaPoista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)