script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

shopping

The loverless nights, they seem so long,
I know that I'll hold you someday.
But until you come back where you belong,
It's just another lonely Sunday. 



Hurts - Sunday


Kävin shoppailemassa tänään vähän ja ostin ne kengät! (kuva alempana ja huono sellanen..) Ne on tollaset balleriinat joissa on pieni korko, ihanat! Makso vaan 30e :) Sitte ostin H&M vähän alusvaatteita 2e/kpl alennuksessa ja sormuksii 5e ja noit on tossa 5kpl :) ja Vero Modasta tommosen 'korkeenhameen' vai mikä onkaaaan, alennuksessa myös 6.45e  :)
Kävin prismassa siinä luontaistuotekaupassa ku haluaisin niitä pillereitä mitkä ruskettaa ja antaa UV-suojan ja sit niit pillereitä mitkä edesauttaa hiusten kasvuu ja vahvistaa hiuksii, kynsii ja ihoo :) Luin niistä tänään töissä Kauneus&Terveys lehestä! Mutta ne rusketuspillerit eli ne beetakaroteenipillerit makso 40e niin en ihan vielä raaski ostaa :) Ja noita toisii pillereitä en löytäny.
En sitten tiedä oisko noi iha humpuukii, jos jollain on kokemusta ni vois kertoo vähä? (: 
Äske ajettii Suskin kanssa himaa sen skoballa 7km ihan kaatosateessa, vieläki tärisen vaikka oon ollu himassa jo ainakin tunnin :s
Voisin mennä tänään aikasin nukkumaan kun huomenna on ekaks 9-15 töitä ja sit 17:30-20:00 kai.. hohhoijaa, noh rahaa tulee:)


Kauris 22.12. - 19.1.
Romantiikassa on voimakasta vipinää, tunnet erään ajattelevan samalla tavalla kanssasi. Olet kuitenkin epäluuloinen hänen suhteensa, jokin asia ei ole aivan kohdallaan.




ihanan tärähtäny, lisään joskus paremman (:
Tossa tän päivän horoskooppi (kyllä, mä uskon niihin aina välillä :D) joka tavallaa pitää paikkansa ja tavallaan ei :) Mut nyyyyt kattoo hetkeks telkkuu ja sit nukkuu moikkis !

4 kommenttia:

  1. Ää mäki haluun jonkun tollasen korkeen hameen mut pitää viel malttaa ensimmäistä palkkaaa :DD ja joo mä käytän sellast hiuksii kasvattaa vitamiinia nimeltä Evonia, kasvusta en tiedä, mutta mulla on ainakin hiukset vahvistunu ja ne on paaaljon sileemmät ku ennen! ja on ne tainnu vähän kasvaakin :)

    http://whiteflag-justthewayyouare.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. mul on samanlaiset kengät, ostin viimevuonna :) ne on kyl jo ihan kärsiny ku ollu ehkä liian monella ryyppyreissulla jalassa :D

    VastaaPoista
  3. Sanssu, hihiii :) Okei no mä ostin tänää nii rusketuspillerei :DD mut voisin ettii noita. paljo ne maksaa? :)

    VastaaPoista
  4. janski yllätys sinänsä että sulla on ollu ryyppyreissul D:DD hihhi

    VastaaPoista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)