script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Somebody's got to stay deep in love

Diamonds used to be coal
Look young cause they got soul
That's why they're beautiful
And my heart used to be cold
Till your hands laid on my soul
Baby, that's why you're beautiful


Beyoncé - That's why you're beautiful

Moikka :) Täällä mä istuskelen töissä, hoitamassa lapsii, mutta yksikään muksu ei oo himassa :D Kaikki on kavereilla. Noh, kohta ne tulee ja oikee työ alkaa :)
Tilasin eilen oriflamelta hajuveden, kuorintasuihkugeelin, semmosii tarroja joilla saa tehtyy ranskalaisen manikyyrin helposti kun ne loppu aikoja sitte multa, ja sitte tilasin vielä huulivoiteen joka hoitaa huulia ja antaa väriä samalla :)
Tänään tilasin Gina Tricotista biksut (pinkki yläosa ja musta alaosa), semmoset löllöhousut ja mekon joka sopii niin arkeen, kuin juhlaan :) Kuvia voin laittaa sitten kun tilaukset tulee! Odotan innolla.. Tietääkö muuten kukaan, kauanko Gina Tricotilla yleensä menee ennenkuin vaatteet saapuu? :)

Huomenna vika päivä töitä ja sitte alkaa lomalomaloma!! Kerkeen pitää lomaa pari viikkoo ennenku sit taas meen töihin, viikoks.. :D Toivon kyllä että tulee puheluita paljon, että tarvittais lastenhoitajaa ja ainaki nyt mulle on tullu jo viestejä että pystynkö syksyllä iltasin ja heinäkuussa :) Musta tuntuu että mun elämä on vaa töitä.. Meen aamulla töihin, pääsen iltapäivällä, meen nukkuu pariks tunniks ja lähen takasin töihin :D Noh, onneks kohta pääsee rentoutuu!
Mitäs te meinaatte juhannuksena? On luvattu sadetta ja kylmää, mutta ei se mitää ku on hyvä seura ja voi olla sisällä :) Oisha se kiva jos ois hieno ilma..


Kauris 22.12. - 19.1.
Juhannussuunnitelmasi ovat hieman epämääräisiä, etkä oikein tiedä, mitä haluaisit tehdä. Ala toimia tai huomaat istuvasi aattoiltana kotona melko kaukana kokosta. 
 ^oh no, en kyllä kotona istu.. :D Mutta tosiaan, haluaisin nähä niin paljon ihmisii juhannuksena mutta ehtii sitä lauantainaki :) 

6 kommenttia:

  1. Vittu sit alkaa päitä irtoo jos istunki kotona ku suunnitelmat kusee. HUOH. t. kariluodon toinen ihana sisko joka myöskin on KAURIIISSSS<3

    VastaaPoista
  2. hahah mut parhaat on syntyny tammikuus jennuli <3

    VastaaPoista
  3. mut jenna onki joulukuussa muhahhaa. Ja hei mist luet noit horoi!! T. Kariluodon toinen sisko joka ei oo kauris

    VastaaPoista
  4. Jenna onki loooozer ;D hei kariluodon toine ihana sisko joka on luuserihoroskooppi mulla on ikävä sua!!!!!!!!!! vapise siellä ja itke itsesi uneen kun et ole viihdyttänyt minua monen moneen päivään :( Luen iltalehdestä :)

    VastaaPoista
  5. Ginan sivuilla luki et toimitus aika on 1-3 päivää, tietty riippuu ja voi olla et toi juhannus sekottaa ;o Mäki meinaa tilasin just ginasta tosi paljon vaatteita ja ne sais tulla jo! :D

    VastaaPoista
  6. Tänää oli tullu viesti et vaatteet lähteny matkaan eli hyväl tuuril jo huome matkahuollos, wuhuu! Toivotaa et sunki vaatteet tulis pian :)

    VastaaPoista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)