script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

torstai 19. toukokuuta 2011

Maailmanloppu tulee lauantaina

Hei mitääää!? taas joku maailmanloppu teoria.. :DD noh, ehkä niiltä ketkä tohon uskoo nii koko maailma kaatuu, kun ei tuukkaan maailmanloppuu.
Muttajoo, huomenna on perjantai ja etiikan koe, shit.. Arvatkaa vaan oonko lukenu? :) Nooo en tietenkään, enkä myöskään pakannu ja huome pitäis lähtee Hankoon. Mussa on se vika että jätän aina kaiken viime tippaan, jos pitää pakata nii pakkaan viime sekunneil, jos pitää herätä aamul aikasin kouluun, nii siirrän torkkuu kokoaja eteenpäin kunnes en ehi enää tekee mitää :D Omapahan on vikani, täytyis ottaa niskast kii ja lopettaa tollanen.

Huomenna on nimppariiiiiiiiiiit (ihan turha, mut oon aina saanu rahaa tai lahjan :D) ja Roope vie mut kattoo Pirates of the Caribbean 4 :) toivottavasti se on hyvä!! ja jos se on Hangossa 3D ni se on sit eka leffa minkä nään 3D :) Jos joku on käyny kattoo jo, ni kertokaa oliko hyvä?(: mut ei juonipaljastuksia kiitos :D

Mutta nyt pakkaamaan (niin varmaan.....) ja yritän lukee vähä etiikkaa, hyvii uniii! (: Ja kiitos kommenteista!

4 kommenttia:

  1. Carribean 4 on kuulema ihan surkee ku siinä on vaihtunu näyttelijät ja kaikki :/

    VastaaPoista
  2. oli hyvä leffa mut tuli paha olo just siks ku oli 3D :DD

    VastaaPoista
  3. Mindi, Nii siis on siin uusii näyttelijöit ja oli se ihan erilainen ku muut ne leffat, mut mun mielest just siks hyvä :)

    VastaaPoista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)