script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

tiistai 17. toukokuuta 2011

Leijonat !!!

Heipsunkeipsuuun. En oo kirjotellu vähään aikaan.. En oo jotenkaa jaksanu, eikä kyl oo ollu aihettakaa mistä kirjotella.. PAITSI, tietenki oisin voinu eile tulla postaa Leijonien voitostaaaaaaaaa!!! (haha ruotsi itkekää..)  Mut en kerenny missää välissä.
Oon niii ylpee Suomestaaa, jeeeeeeeee :) Oisin halunnu myös eile stadii juhlii leijonii mutta ei ollu kyytii ja tajuttii vast vähä liia myöhää Roopen kans et ois voinu mennäkki, joten ei sit menty. Must tuntuu et jäin tosi paljost paitsi ku siellä kaikilla lukee "Oli just siistii stadissaaa!" ja kaikkee :( hmmh.. NOOO, ens vuonna sit ku Leijonat voittaa MM-kisat uudelleen (;

Perjantaina oli ukin hautajaiset. Oli kaunis tilaisuus mut tosi rankkaa.. Onneks ukin hauta on kuitenki tosi lähellä, Metsolassa, nii voi käydä usein ukin luona. :)
Lauantaina oli Eerikan 18 v bileet :) Oli kiva nähä pitkäst aikaa ihmisii ja koko ilta meni ihan kivasti sit loppujen lopuks :)

Mut nyt painun pehkuihin, huomenna koe enkä osaaaa :( oon käyny jo kerran uusimassa... Ja ainii, joudun vissii vaihtaa alaa tän mun polven takii. Olin eilen ortopedillä, ja se vaa levitteli käsii ja sano että joo ei voi tehä mitää. -.- Haluaisin toimittajaks :) Mut en tiiä viel vaihdanko alaa, en haluais toisaalta.. Mut pitää miettii! :)

Nyt, hyvääää yötä (: ja hei, tietääks joku et miten nää kuvat saa näkyy sillee isoina ku lisää blogikirjotukseen? ;o kiitos jo etukätee neuvoista :)

7 kommenttia:

  1. Millä tavalla isoksi? Siinä kun lisäät kuvaa on ne vaihtoehdot, mut jos meinaat vielä isommaksi niin sit pitää lisätä kuvat jonkun muun kuvapalvelimen kautta, esim. Flickr on hyvä ja helppo käyttää.

    VastaaPoista
  2. ku klikkaat sitä kuvaa ni siinä alareunassa lukee pieni keskikokoinen suuri.. siitä painat

    VastaaPoista
  3. mitä tarkotat isoilla kuvilla?
    kun lisää kuvan niin painat siitä kuvan keskeltä ja sitten siihen kuvan ala- tai yläpuolelle tulee semmonen pieni "palkki" mistä voi valita kuvan koon. Jos esimerkiks haluut lisätä suuria/erittäin suuria kuvia, sun pitää varmaan vähän laajentaa tätä sun sivua noist asennuksista. Auttoko yhtään? On niin pirun vaikee neuvoo toista...:/

    VastaaPoista
  4. kiva! kauheen rankka elämä sulla

    VastaaPoista
  5. Painat vasemmalla klikillä kuvaa, ja valitset erittäin suuri tai alkuperäinen koko (ite laitan alkuperäinen, mutta se taas sit riippuu kameran asetuksista et kuinka iso toi alkuperäinen koko on) :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymit ja Petra: kiitooos :) ehkä osaan sitten ens kerral ku lisään kuvan!

    VastaaPoista
  7. Anonyymi: No emmä nyt tässä postauksessa mitään hirveen rankkaa nää? (:

    VastaaPoista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)