script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kaikki hyvin tänään

Hellou heipsan huipsansaa! Halusin alottaa tämän postauksen jollain erilaisella kuin "Heipsan! Hellou! Moiksan! Moikkelis!" En koskaan keksi mitään hyvää sanaa tohon alkuun. :D

Eilen oli kiva päivä. Olin koulussa ja ihan oikeesti, käsi sydämellä, mä tykkään koulusta! Minä, Karoliina joka yläasteella en paljoakaan koulussa keskittynyt, tykkään koulusta. Okei, en tykkää 8h teoriasta, mutta tehtävät on kivoja ja aiheet mielenkiintosia. En edes juuri nyt halua töihin, haluan mielummin tehdä tehtäviä koulussa (jos siitä saisi palkkaa), mikähän mua vaivaa ja millonkohan tää menee ohi? :DD

Koulun jälkeen kävin kaverin kanssa Sokoksella tekemässä yhden koulutehtävän ja samalla ostin kulmakynän. Ja sain mukaani muutaman näytteen etanaseerumia. Ja saatoin myös ostaa maailman parhaimman kirjan. Ainiin ja ostin mä pari koulukirjaakin. Ja juotavaa.
Sitten menin koululle takaisin istumaan ja odottelemaan Anttia ja Maijaa, jotka vihdoin ja viimein pääsivät tunnilta ja lähdettiin odottelemaan Roopea takaisin Sokokselle. Roopen tultua lähdettiin ajamaan kohti Ikeaa.

IKEA! Mikä maailman ihanin, parhain ja kamalin paikka, sielä menee niin tuhottomasti rahaa! Vai väitättekö, ettette tunnista tätä lausetta "Tää maksaa VAAN kaks euroo, ostetaan tää! ja tää, ja tää ja hei vielä tääkin!" tai tätä lausetta "Me kuitenkin tarvitaan joskus vielä tätä juttua, niin ostetaan nyt samalla! Ja me tarvitaan ainaki 50 erilaiset lakanat, pyyhkeet, lasit, viltit, matot, patalaput ja kattilat"






Mun suusta noi lauseet eilen kuulu jatkuvasti, mutta onneksi mulla on maailman järkevin (ja hölmöin, söpöin, sulosin, ärsyttävin ja rakkain) poikaystävä, joka hoki vieressä "Joo, näitä voi ostaa myöhemminkin. Ei me rakas tarvita 10 erilaista turkoosia lasia, eikä myöskään tuhansia lakanoita, ei vaikka ne maksaakin vaaaaan 10e" <3

No mitä me sitten ostettiin? En muista edes kaikkea, koska tavarat on iskällä. Kuvaan ne kuitenkin tänään teille ja näytän sitten paremmin joskus.
Ostettiin: Lakanoita, turkooseja laseja, mukeja, pannulappuja, wokkipannu, viltti, päiväpeitto, pannunalusia, veitsiä, lastoja, kauhoja, lisää laseja, sohvapöytä, karahvi, pyyhkeitä ja vaaaaikka mitä. Näiden lisäksi ostettiin mun työkaverilta silityslauta- ja rauta, pyykinkuivausteline, mikro, vedenkeitin ja peili. :)


Oltiin päästy Ikeasta jo pihalle kun pysähdyttiin hetkeks ja alettiin kattelee noit kasseja, sitten kaikille tuli samaan aikaan mieleen "MISSÄ PÖYTÄ!!!" :DD Roope lähti sit juoksee takasin kassoille ja lopulta päästiin autoon, autolla Lohjalle, iskälle ja iskältä Antille nukkumaan :)

Tänään oon ollut taas koulussa. Äsken tulin kaupan ja Shellin kautta kotiin, kävin varaamassa täksi illaksi peräkärryn ja kaupasta ostin salaattiainekset. Illalla haetaan meidän sohva<333 ja äsken kuulin että saamme sukulaiselta ostettua parilla kympillä kaksi ihanaa baarijakkaraa.

Tiedättekö sen tunteen, kun tuntuu siltä että kaikki onnistuu? Kerrankin, kaikki menee hyvin. En halua nuolaista ennenkuin tipahtaa mutta mulla on kaikki hyvin tänään. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)