script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

puolitoista vuotta

Eilen hautajaisten jälkeen meidän piti viettää 1.5 vuotispäivää rannalla, mutta kun oltiin kaupungilla, alkoi sataa aivan kaatamalla. Olin vielä pelkällä mekolla ja sitä vettä tuli niiiiiiiiiin paljon. :D Noh, onneksi kesä kuivaa :D



No, koska alkoi satamaan, niin käytiin ostamassa tortilla-ainekset ja vuokraamassa pari leffaa!





Tänään herättiin vasta 12:30 ja mulla oli oikea hartia niin jumissa, että sormiin asti sattui. Roope hieroi onneksi ja laittoi mulle Ice Poweria. Sitten kun se jumi vähän helpotti, lähdettiin Bellevuen rannalle.









Kello läheni jo kuutta ja lähdettiin rannalta pois. Pyöräiltiin rantatietä pitkin Neljän Tuulen Tuvalle. Istuskeltiin kallioilla ja oltiin vaan. :)








Käytiin uimassa myös, oli ihan älyttömän lämmintä vettä! Bellevuessa on ihan älyttömän matalaa tosi pitkälle asti, eli suurimmaks osaks vaan kelluttiin vedessä ja otettiin aurinkoa. :)

6 kommenttia:

  1. hahaaa ostettii maijankaa toi colombiana leffa vissii just viime viikolla :D just kivan ninja D:D:D: onnea 1,5v vielll :)

    VastaaPoista
  2. miks postaat nykysin niin harvoin? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vastaus uudemmassa postauksessa. :) mut siis en oo ehtinyt olemaan koneel!

      Poista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)