script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

haaveita part 123353450

Hellou! :) Torstaina lähdettiin Hankoon, jonka takia en ole taaskaan postaillut. Torstaina ennen Hankoon lähtöä hengailin ystäväni Maijan kanssa ja käytiin kahdella eri kirppiksellä. :)
Ekalta kirppikseltä, Karismasta, löysin shortsit, paitulin, neuleen jajaja jotain vielä mutta en muista mitä, koska en oo kuvannut niitä ja puolet omaisuudesta jäi Hankoon. Rahaa Karismassa meni yhteensä 13e ja kaikki löydöt oli hyviä! :) Karismalta lähdettiin kävelemään toiselle kirppikselle, Kirppusille, josta löysin vain ihanan urheilutopin (hintaa oli huimat 1e!) ja kynsilakan joka oli suoraan sanottuna ihan paska. Pelkkää liimaa. Silläkin hintaa oli huimat 1e ja koska en muistanut sillähetkellä mitään keinoa saada se kuntoon, niin heitin roskiin.

Hangossa vietettiin perjantaina päättäreitä kaveriporukalla, ihan vaan sisällä koska ulkona sato ihan älyttömästi eikä ihan hirveesti kiinnostanu lähtee mihinkään Casinon kallioille hillumaan. Oli kiva perjantai, kiitos kaikille! :) Lauantaina oltii vaa himassa ja tänään käytiin juhlimassa mun kahden melkein serkun valmistujaisia sekä mun serkun peruskoulun päättymistä, jonka jälkeen tulin kotiin ja Poopi lähti himaan takaisin :(:(


 Huomenna alkaa työt klo 13, mutta sitä ennen menen Aseman kirppikselle, jos löytäisin jotakin kivaaa vielä :) Oon ollu ihan älyttömän väsyny tänään, ehkäpä johtuu siitäkun stressaa noi kesätyöt ja jos ei nähdä tuon Roopen kanssa pariin, kolmeen viikkoon. Piristin kuitenkin itseäni herkuttelemalla kylmäsavulohisalaatilla :) Oli kyllä taas niin hyvää, että voisin mennä syömään lisää, mutta haluan ottaa huomenna evääksikin.


Otin pitkästä aikaa kuvia mun pinkillä Sonyn digikameralla ja en osaa käyttää koska kaikki kuvat on ihan päin prinkkalaaaaaaaaa ja sumeita. Haaveilen tässä uudesta objektiivista, ulkomaanmatkasta (kaverit yrittää houkutella mua mukaan), shoppailureissusta, Tampereelle lähdöstä yms.. Haluan haluan haluan mm. kaiken!

Lisäilen kuvia viikonlopusta ja kaikesta huomenna, jos työpäivän jälkeen jaksan raahautua koneelle. Nyt menen nukkumaan ja harkitsemaan sitä ulkomaille lähtöä... :) Hyvää yötä muruset!

3 kommenttia:

  1. kuvaa kirppis löydöt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekstissä lukee että puolet omaisuudesta jäi hankoon. :) Eli en oo voinut kuvataaaaa :/

      Poista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)