script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

lauantai 19. marraskuuta 2011

Tampere

Täällä Tampereella me nyt ollaan. :) Eilen alko reissu taas niin hyvin...
Oltiin melkee tuntii aikasemmin juna-asemalla ja mentiin melkeen suoraan lippujonoon tai sihen. Meitä ennen oli 40 ihmistä jonos. Kello alko lähenee tasan viittä ja juna lähti 17:06. Roope sit lähti äkkiä sinne lippuautomaatille, jos saatais sieltä ulos liput.
No saatiin onneksi. Kello oli n. 17:04 ku lähettiin juoksemaan juna-aseman läpi ja aluksi, juostiin väärään suuntaan. Loppujen lopuks päästiin oikeeseen paikkaan mutta... oltiin juoksemassa väärään junaan ja klo oli 17:05!!! No sitten löydettiin oikee juna ja hypättiin ekaan vaunuun ja samantien juna lähti :DD Huhhhuh!



Lipuntarkastajii ei tullu sit koko Helsinki-Tampere matkalla, joten 15e meni hukkaan kummallakin. Toijalan kohdalla juna pysähty n. 10min koska joku oli hypänny/tippunu junan alle. Ei onneks meijän junan alle, mutta jouduttiin ootteleen siel.

hihi kulti


Lopulta oltiin sit Hervannas ja ai että täällä mun siskolla ja hänen poikaystävällään on joulusta!




Joululahjoja (mulle) kaikille!





Tänään ollaan katottu leffaa, kuunneltu musiikkia ja laitettu itteämme kuntoon :) Hyvä fiilis!


Sysse :) <3


Nuilla lakkasin kynnet ja laura myös :)






Kohtapuoliin lähdetään sinne laivalle siskon kanssa ja sitten alkaa pikkujoulun vietto. Hauskaa viikonloppua kaikille ja jos vietätte pikkujoulua, niin hauskaa pikkujoulua kaikille! :)

1 kommentti:

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)