script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

torstai 26. heinäkuuta 2012

Ekenäs - Tammisaari


Eilen lähdettiin äidin kanssa ajelemaan kohti Tammisaarta. Tammisaaressa käveltiin, käytiin kaupoilla ja ajeltiin. Oli ihanaa viettää yhteistä laatuaikaa mamman kanssa <3
Noh, minunhan ei tosiaan pitänyt ostaa mitään, mutta löysin Lindexistä ihanan mekon ja marjapuuron väriset shortsit. Kummatkin oli -70%, niin oli pakko ostaa! Eikä niille tullut hintaa yhteensä kuin 10€ :)
Tammisaaresta äiti heitti minut tänne Hankoon ja käytiin täälläkin ensin ajelemassa ympäriinsä, ennenkun tultiin tänne Roopelle.














Sitten ne ostokset....




Mekosta parempaa kuvaa myöhemmin, kun otan asukuvan :) 

Lauantaina on Roopen ukin hautajaiset :( Asiasta en ookkaan täällä blogin puolella puhunut, sillä en ole paljoa kirjoitellut, enkä usko että Roopen sukulaiset haluaisivat minun puhuvan siitä täällä mitenkään suuremmin. Mutta niin, pari viikkoa sitten Roopen ukki kuoli ja se oli kamala päivä. Ja niin on lauantaikin. Vaikka en tuntenut Roopen ukkia hyvin, olen kuitenkin 1.5v aikana hänet nähnyt ja jutellut hänen kanssaan monen monta kertaa, joten tottakai minäkin tunnen syvää surua hänen kuolemastaan. Hän oli vielä melko "nuorikin". 
Olen varma, että lauantaina itken paljon hautajaisissa, sillä tulee varmasti oma ukki mieleen. 

Nyt menen ottamaan aurinkoa ja pyöräilemään ehkäpä :) Heipsun ja ihanaa torstaita kaikille! 

ps. Katsokaapas tämä ihana arvonta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)