script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

lauantai 30. kesäkuuta 2012

my new hair

Heipsun!! Nyt on taas työpäivä ohi ja neljä edessä, ennen ihanaa viiden päivän lomaa <3 Töissä oli jees, kun on kivat työkaverit. Tilattiin ruokkiksella pizzat kotipizzasta ja taas kerran totean, että turkkilaisten pizzapaikoissa on 100krt parempaa kun suomalaisten. Eikö kotipizza ookkin suomalainen yritys? Iltavuoron jälkeen painelin kauppaan ostamaan herkkuja. Ensin mietin, että pitäiskö ostaa jätskiä tms, mutta päädyin tekemään salaatin. Ostin avokadoa, jäävuorisalaattia ja mozzarellaa. Aika mautonta, mutta hyvää silti :D


Olin tänään tosiaan kampaajalla. Aamulla tuli kauhea kiire, kun jäin vähän katsomaan puhelimesta Pasilaa ja iskäkin jumittui juttelemaan äidin kanssa meille.... No onneksi olin just klo 10 kampaajalla, vaatteet jopa päällä. Hiuksista tuli aivan ihanat!! Siis paremmat kuin mitä edes osasin odottaa. Mua jännitti hirmusesti, koska en oo aikasemmin kampaamossa käynyt värjäyttämässä hiuksia. Nyt tiedän, etten halua enää kaupan tuotteilla hiuksia värjätä tai pestä. Ostin kampaamosta hoitoaineen, shampoon ja hiusnaamion. Nyt niitä kuvia:






Päälle päätyi eilen ostettu ihana pinkki mekko/tunika. Sen kanssa legginssit, musta tuubitoppi ja pinkkibeige vyö :) Oli tosi rento asu, eikä nyt illalla ollut kylmä kävellä kotiin, koska oli fleece päällä.

Hiukset vaalentuivat tosiaan melko reilusti, mutta  eivät kuitenkaan vielä tarpeeksi. Rakastan näitä, mutta haluan vielä vaaleammat :D Peilin kautta otetuissa kuvissa nuo näyttävät vielä tummilta, mutta valo vain hämää. :) IHANAA KUN ON TAAS VAALEA TUKKA, olin niiiin kyllästynyt ruskeaan, melkein mustaan, punaiseen, oranssiin ja muihin. Haluan luonnollisen mutta vaalean :)

Ostin siis Four Reasons sarjan tuotteet: Vahvistava ja korjaava hoitoaine vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille, kosteuttava shampoo ja vahvistava&korjaava hiusnaamio. :) 


Huomenna yritän ottaa parempia kuvia hiuksistani, koska mulla on aamuvuoro ja pääsen jo kahdelta kai. Eli saan otettua päivänvalossa kuvia :) 

Nyt menen nukkumaan, että jaksan herätä jo kuuden jälkeen...... unia <3

8 kommenttia:

  1. tosi kauniit noi hiukset nyt! Missä kampaajalla kävit? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kitoooos :) Kävin Nummelassa sielä hiusatelje Monica Heiskarissa vai mikä olikaaaan :D

      Poista
  2. oijoi ku kivat tuli =) mä en uskalla enää ees värjää millää... huonoja kokemuksia kaupan väreistä! en oo raaskinu ja myöskään uskaltanu mennä kampaajalle jos ne menee pilalle ja rahaa menee.. hmmm hankalaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no sen tiedän, että hätätapauksessa voin värjää kaupanväreillä :D Paitsi sit taas kun on tummat, niin ehkä silloin joo, mutta en nyt kun vaalennan. :)
      En usko että menee pilalle jos on kampaaja joka on kokenut ja osaa tehdä :)

      Poista
  3. Oi vitsi miten kivat! Äää mäkin haluan lisää raitoja mun tukkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyis saada aikaseks käydä kaupasta ostaa väri :D Nii muute nää mun hiukset on kaupan väreillä tehty eikä mitään kamalaa tapahtunu! :)

      Poista
    2. Aijaa no vähä hyvä! :) mulla katkes hiuksista osioita :( sul on hyvät hiukset!

      Poista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)