script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

lauantai 24. joulukuuta 2011

My Christmas Presents

Tulin tekemään postauksen mun joululahjoista ja on ollu kyllä tosi ihana päivä ♥ 
Tulin äsken joulukirkosta, petyin kyllä vähän kun ei ollut edes ehtoollista.
Onnistuin myös hajottamaan kännykkäni JA simkorttini tänään, tekemättä mitään ihmeellistä. Tekstasin kännykälläni, kun se pimahti.... Noh, nyt ei oo kännykkää eikä liittymää -.-

Joululahjat
Mun sisko on semmonen joulutonttu, että sain taas ihan älyttömästi lahjoja häneltä +muilta. Mulle riittäisi tasan yksi lahja, mutta siskoni rakastaa lahjojen ostelua :) Ja pakko myöntää, on noi lahjat kyllä über ihania!



1. Hello Kitty FÖÖNI (lahja siskoltani) ! Hello Kitty monivitamiinijuoma ja sukat (lahja siskoni poikaystävältä)
2. Aivan upea pinkki biletuubimekko. Edessä rypytykset ja toi koristelu... Ah
Mekon lisäksi sain tuon ihanan setin jossa on kaulakoru ja korvikset, sekä bilelegginssit ja käsikoru.
Tämä koko lahja oli syntymäpäivälahja siskoltani :)




1. Kynsilakkasetti, jossa viisi ihanan väristä kynsilakkaa (lahja siskoltani)! Giorgio Armanin viisi minihajuvettä (Lahja työnantajiltani), sekä Yves Rocherin ihana hajuvesi (lahja siskoltani)
2. Ihana hopeinen meikkipussi, jonka sisältä löytyi kaikki nuo tavarat! Neljä kynsilakkaa, kaksi käsikorua, pinnejä ja pampuloita, sekä manikyyrisetti. (Lahja siskoltani)



1. Manikyyri/Pedikyyrisetti, jossa on kolme kynsilakkaa, manikyyritikut- ja kynä, "hiomakone", käsirasva, manikyyritarroja (Lahja siskoltani). 18 Luomivärin setti (lahja iskältäni) ♥ 
2. Kiroileva Siili lakanat sekä Hello Kitty tyyny



1. Mun ja Roopen yhteinen lahja: Suklaata (jota en kuvannut) sekä muumi aiheiset lämpösukat (Lahja enoltani ja hänen vaimokkeeltaan). Villasukat (Lahja tädiltäni), sekä rintsikat (Lahja siskoltani)
2. Stephen King - Kuvun alla kirja (Lahja äidiltäni). Yhteinen lahja minulle ja Roopelle: The Hangover elokuva (Lahja enoltani ja hänen vaimokkeeltaan) 



1. Valokuva minusta ja siskostani (Lahja siskoltani). 30€ rahaa (kummitädiltäni) ja 30€ S-ryhmän kauppoihin (Lahja toiselta kummitädiltäni)
2. Radio (Lahja puoliäidiltäni)



1. Lamppu kirjaan!!! (Olin toivonutkin tommosta, kun luen öisin ja mun lukulamppu on ihan tyhmä. Lahja murulta)
2. Palmoliven saippuasetti (Lahja enoltani ja hänen vaimokkeeltaan)

Näiden lisäksi sain murulta aivan ihanan torkkupeittoviittajutun (esittelen sen huomenna, koska unohdin kuvata sen, anteeksi kulta), suklaata ja karkkia enemmän kun laki sallii (Siskoni oli tilannut tukusta yli 20KG suklaata ja karkkia lahjaksi muille!! Hullu :D) ja valaisimen, tyttösmurffin, satiiniset lakanat, sen inOne haalarin (joka tulee helmikuussa), astioita, lusikoita ja kauhoja jajaja en muista oliko vielä jotain. :)

Tänä vuonna kyllä sain maailman parhaimmat lahjat, kiitos kaikille
Huomenna esittelen tuon mekon kunnolla ja teen postauksen joulusta muutenkin :)

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana Joulu Hyvää yötä!

2 kommenttia:

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)