script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

lauantai 15. lokakuuta 2011

syysloma :)

Heipodei kaikille ja ihanaa syyslomaa teille joilla se alkoi! :)
Me lähdettiin tänä aamuna ajamaan kohti Tamperetta, jee! Onkin ollut jo kauhee ikävä isosiskoo ja okei, vähän Villeäkin (siskon poikaystävä). :) Tarkotus ois pysähtyy Ideaparkkiin ja ajattelin ostaa sieltä talvikengät tai parit, jos halvalla löydän. Rahaa ois tällä hetkellä 70e joten sillä saan ainakin yhdet kengät ja onhan mulla toi iskä tossa lompakon kanssa mukana :D
Löysin uuden terveellisen herkun ittelleni :) 

Viimeyönä sain nukuttua ihan hyvin ja en oo enää niin kipeä. Olin tosiaan perjantainkin pois koulusta ja lepäsin. Illalla mentiin mummin nimpparikahveille ja sain herkkuja :)

Mullakin alkoi muuten syysloma ja mulla ei oo mitään suurempii suunnitelmia.. Yleensä ollaan lähetty laivalle syyslomalla, mutta lahjakortit kerkes mennä vanhaks :( Tiistaina ainakin lähdetään vissiin Roopen kanssa kohti Hankoa, ja siellä nähdään sitten kavereita ja tarkotus ois myös mennä katsomaan pari leffaa. :) Ei olla oltu pariin kuukauteen leffassa, kun Roope oli sairaalassa ja vuodepotilaana sen jälkeen kotona.
Suositelkaa jotakin elokuvia? Sieltä tulee ainakin Vain seksiä ja Drive, kumpikin kuulostaa hyvältä.

Oon ehtinyt tässä matkalla tehdä jopa yhden koulutehtävän ja lukea vähän kokeisiin (jotka on marraskuussa..)

Meillä alkaa muuten heti syysloman jälkeen taas työharjottelu! Meen työharjotteluun Mäntynummen Petäjäkotiin, eli vanhustentaloon tai semmoseen. Jänskättää mutta uskon että se menee hyvin. :) Oon saanu nyt kahdesta työharjottelusta K3 ja ensimmäisestä me saatiin vaan S eli suoritettu. Toivottavasti saisin seuraavastakin työharjottelusta K3, siihen pyrin!

Voitte muuten kysyä multa nyt kysymyksiä ja teen sitten postauksen jossa vastaan niihin. Muistakaa kuitenkin hyvän maun rajat, tarkistan jokaisen kommentin ennen kuin julkaisen ne. :)

Ja hei, mulla on jo 28 lukijaa! Mahtavaa :) Tervetuloa uudet lukijat blogini lukijoiksi ja lisääkin lukijoita otetaan vastaan :) 



10 kommenttia:

  1. Keskiviikkona pitäs vielä täällä hangon leffassa tulla Johnny English leffa jonka ite olin eilen kattomassa ja suosittelen! :-)

    Ja jotain kysymyksi niin hmm, mitäs sitä kysyis..
    - Onko sinulle lemmikkejä, jos on ni mitä jos ei niin haluaisitko ja minkä lemmikin?
    - Miten sä ja Roope sitte alunperin tapasitte?
    - Onko sulla jotain tulevaiduusen suunnitelmia nyt jo?
    - Oletko koskaan käyny ulkomailla? Jos et niin haluaisitko käydä ja missä, jos olet niin missä ja milloin.

    Siinä nyt pari kysymystä mitä päähän tuli :-) pidä hauska syysloma!

    VastaaPoista
  2. Okei, kiitos!!! :) Ja hyviä kysymyksiä tuli ! :)

    VastaaPoista
  3. Jee, mäkin oon ollu petäjäkodissa harjottelussa :) ihan mukava paikka, mutta aika rankkaa :/

    VastaaPoista
  4. Miten se on rankkaa ollu? :o Olis kiva tietää minkälaista se on ennen ku menee sinne :)

    VastaaPoista
  5. No siis nostoja paljon ja painavia vuodepotilaita joiden vaipat pitää vaihtaa sängyssä ilman että ne ite auttaa mitenkään.. ja syöttämistä,pesemistä.. näät sitten :D mutta on siellä mukaviakin vanhuksia :) ja se on vähän hankalaa ku sehän on tavallaan kerrostalo, eli kolme eri kerrosta joita ravaat sitten päivässä monta kertaa edestakasin :D mut työntekijät on mukavia, jotkut vaan viettää röökipaikalla aikaa ihan kiitettävästi..

    VastaaPoista
  6. Eikä.. Kiva ku mulla on toi polvi paskana ja en sais oikeesti rampata rappusii edestakas ja just semmottii tehä mitään että polvi rasittuu.. :( No toivottavasti menis hyvin! Toivota mulle onnee :) Minkä numeron sä sait siitä?

    VastaaPoista
  7. no on siellä hissiki jota voi käyttää mut se välillä tekee temput ja jää jumiin :D sulla menee varmasti hyvin, sain ite kolmosen ja sen sai kyllä helposti :)

    VastaaPoista
  8. en haluu nyt kuullostaa mitenkään törkeeltä, mut kattelin sun vanhoi kuvii galleriassa, ja mun mielestä sun kulmakarvat oli paljon hienommat niissä kuvissa kuin nykyään! niis oli silleen muotoo, näissä kuvissa ne on vaa tommoset viivat.

    VastaaPoista
  9. Anonyymi1: Mä meenki sinne dementia-osastolle, eli siel ei oo yhtäkää vuodepotilasta :o :D

    VastaaPoista
  10. Ano2: Okke, kiitos kommentistasi. :) Ite tykkään enemmän näistä

    VastaaPoista

Voit kysyä tai kehua, kritisoida tai olla eri mieltä. Kommentit ovat aina tervetulleita! :)