script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

perjantai 29. heinäkuuta 2011

puolet vuodesta

Mä rakennan kotini yksin
mä parannan minäni yksin
ja pakotan pitämään itseni koossa

Ei, odota yllätystä
en pidätä hengitystä
mä haluan jättää sen kaiken taaksepäin
mun pakoni loppuun juostu on
en mä rohkea oo, enkä kuolematon
mut mä tiedän vaan syyn
minkä sydän on tiennyt kauan tään
mun pakoni loppuun juostu on


Kaija Koo - Vapaa



Moidoo. Ootte varmaanki huomannu, että alotan blogini aina nykyään jonkin biisin sanoilla. Tänään valitsin Kaija Koo - Vapaa biisin.
Roope sano mulle että: " Ethän sä tota voi laittaa ku toi kertoo erosta. Sit ihmiset aattelee että oot jättämässä mut tai jotain.. " Ja niin se ehkä kertookin erosta, mut valitsin ton pätkän koska sen voi ajatella monella tavalla. Mulle toi kohta biisistä kolahti siks hyvin, koska oon vuoden aikana kasvanu henkisesti tosi paljon. Oon menettäny tärkeitä ihmisiä, tehny paljon virheitä ja oppinu niistä. Oon jättäny sellasen elämän taakse jota elin. Ja oon onnellisempi nykyään, vaikka tää ahdistus onki taustalla aina. :)
Noi biisit joista kirjotan aina jotain sanoja tohon, vaihtelee ihan laidasta laitaan. Kuuntelen meinaa musiikkii ihan laidasta laitaan, iskelmästä melkeenpä heviin asti. Ja se mitä kuuntelen, riippuu ihan fiiliksestä, joskus nappaa vähä rankempi musa ja joskus taas Timon&Pumba :D
Toisaalta en kuitenkaan kuuntele tommosta NRJ musaa ku vaan jos on bilefiilis, mä tykkään biiseistä joiden sanoissa on jotain ideaa :) Ja musiikki on mulle omalla tavallaan terapiaa. Puran siihen fiiliksii ja jos oon surullinen niin jotkut biisit saa mut hyvälle tuulelle.

Eilen kävin uimassa meressä, tääl Hangos. Ja oikeestaan tykkäsin uida meressä paljo enemmän ku järvessä :D Illalla sain lettuja namnam :):):) Ja tänään tai huomenna mennään Roopen kanssa syömään, kun tänään tuli puoli vuottaaaaa siitä, kun tavallaaan huomattiin että " hetkonen, ei meillä enää mitään juttua ole, tää on jo seurustelemista. " :] Ja kyllä mä olen onnellinen siitä että oon Roopen kanssa.

En nyt lisäile mitään kuvia, kun Hangossa olen. Joten lopetan tän postauksen taas horoskooppiin, moidooo!

Kauris 22.12. - 19.1.
Nyt on aika karistaa jokin sinua vaivannut asia pois mielestäsi. Se syö henkisiä voimavarojasi aivan turhaan. Yritä pysyä asian kanssa realiteeteissa. Jalat maahan.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

whiuwhou

"Everybody hurts some days
It’s okay to be afraid
Everybody hurts, everybody screams
Everybody feels this way
And that’s okay"


Avril Lavigne - Everybody hurts

Moikkista pitkästä aikaaaan :) En oo kerenny, jaksanu, vaivautunu jne kirjottelemaan ja oikeestaan, ei oo ees ollu pahemmin mitäää mistä kirjottaa :)


Tässä oon vietelly kesää kavereiden ja Roopen kanssa :) Käytiin lintsillä, mökkeiltiin, ollaan käyty uimassa ja maattu rannallaaa, tehty hyvää ruokaa, kävelty paljon jne. :) On ollu kivaaa!
Kuitenkin tää ahdistus on kokoaja taustalla, enkä oikee itekkää tiiä kunnolla mistä se johtuu.. se katos vähäks aikaan mut tuli viikko sit takasin. ;s Ehkä stressaan tota kouluu, ku en oikee tiiä siitäkää enää.

Haluaisin pois Lohjalta, niinku moni muukin :D Oisin nii ilonen jos oisin jo 20v ja asuisin Tampereella. Kävisin töissä ja asuisin omassa ihanassa kämpässäni (Roopen kanssa ehkäpä) :)
Sillon varmaan sitte ajattelisin että ' eeei, oisimpa vielä 17v ja asuisin himassa', varsinkin silloin ku olis rahahuolii jne.. Mutta oon kyllä nyt sitä mieltä että mitä nopeemmin pääsisin muuttamaan omaan, sitä enemmän tää ahdistus katoais. Tottakai tiedän ja ymmärrän sen, että sitten ei olis varaa mihinkään ja himassa on helpompaa asuu kun ei tarvii huolehtii laskuista jne.. Mutta haluaisin jo itsenäistyyyyy.

Kohta tosiaan alkaa koulu ja sit alkaa panostaminen! Pakko jaksaa tää vuos kunnolla ja saada hyvii numeroita, että pääsen sit vuoden päästä opiskelemaan sinne mihin haluun, sitä juttua mitä haluan :D Haluaisin kyllä ehkä vaihtaa espooseen kouluun, pääsis ainaki pois lohjalta :) Mut toisaalta, ehkä ton mun univaikeuden takii on parempi jäädä lohjalle viel :)

Ens kuussa mennään Roopen kanssa laivalleeee luultavasti, jeeee! :):):) Viettää iskän synttäreitä :D ja tällä viikolla lähetään takasin Hankoon :) Vklp kaverin 18v synttärit, wuhuuu! :) Toivottavasti tää loppukesä menee hyvin!!


Roopen serkun ristiäisistä :)





Ginny Weasley :DDD


Toi Norja juttu on ihan hirvee.. Ja Norjakin on niin lähellä ;s Kohta Suomessaki alkaa tapahtuu jotain.. Toivottavasti ei.. Mä ajattelen paljon niitä nuoria jotka tapettiin, niiden perheitä, ystäviä ja kaikkee.. Ja niitä jotka jäi eloon, mutta joita tää kuitenkin koskee.. ;S



Kauris 22.12. - 19.1.
Nyt on aika repäistä jonkun kesäjutun kanssa. Älä jämähdä aurinkotuoliisi enää hetkeksikään, sillä kulttuuri tai nähtävyydet ruokkivat henkistä hyvinvointiasi.