script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

puolitoista vuotta

Eilen hautajaisten jälkeen meidän piti viettää 1.5 vuotispäivää rannalla, mutta kun oltiin kaupungilla, alkoi sataa aivan kaatamalla. Olin vielä pelkällä mekolla ja sitä vettä tuli niiiiiiiiiin paljon. :D Noh, onneksi kesä kuivaa :D



No, koska alkoi satamaan, niin käytiin ostamassa tortilla-ainekset ja vuokraamassa pari leffaa!





Tänään herättiin vasta 12:30 ja mulla oli oikea hartia niin jumissa, että sormiin asti sattui. Roope hieroi onneksi ja laittoi mulle Ice Poweria. Sitten kun se jumi vähän helpotti, lähdettiin Bellevuen rannalle.









Kello läheni jo kuutta ja lähdettiin rannalta pois. Pyöräiltiin rantatietä pitkin Neljän Tuulen Tuvalle. Istuskeltiin kallioilla ja oltiin vaan. :)








Käytiin uimassa myös, oli ihan älyttömän lämmintä vettä! Bellevuessa on ihan älyttömän matalaa tosi pitkälle asti, eli suurimmaks osaks vaan kelluttiin vedessä ja otettiin aurinkoa. :)

Hautajaiset

Heipsan. :) Mites teidän viikonloppu on sujunut? Me oltiin perjantaina istuskelemassa kavereiden kanssa iltaa, jossain tohinassa mun lompakko sitten katosi..... Eli jos joku Hankolainen löytää mustan "käärmeennahkaisen" lompakon, olisin todella kiitollinen jos se vietäisiin vaikka edes ilman niitä rahoja Hangon poliisilaitokselle! Tietysti parempi rahojen kanssa, mutta se on varmaanki melko mahdotonta.
Kortin tietysti suljin jo ja täytyy ensiviikolla käydä pankissa yms hoitamassa vähän asioita. Noh se perjantaista, mutta kivaa oli muuten!

Lauantaina oli Roopen ukin hautajaiset. Oli kyllä todella kaunis tilaisuus ja minä toimin siellä kuvaajana. Vaikka kovin yritin olla itkemättä, en pystynyt. Siinä vaiheessa varsinkin kun Roope ja muut miehet lähtivät kantamaan arkkua autoon, en pystynyt olla itkemättä. Siinä vaiheessa sen vasta tajusi, että enää meistä kukaan ei näe häntä. Ja kuinka kamalaa oli katsoa Roopen isää, setää ja tätiä. Se oli niin surullista :(


















perjantai 27. heinäkuuta 2012

kuvailuja part 244364

Käytiin äsken Roopen isän kanssa kukkakaupassa ja kaupassa. Ostin siiderin ja sen jälkeen tulin ottamaan pihalle aurinkoa. :) Kuuntelin radiota, mietiskelin juttuja ja rentouduin. Oli ihanan lämmin! Mulle tulee kuitenkin aina kuvausinspiraatio, juuri silloin kun otan aurinkoa, joten aloinkin kuvailemaan juttuja :)














Nyt katsotaan Kadonneen Jäljillä -ohjelmaa ja voisin taas vollottaa ihan täysillä, mutta ehkä meen suihkuun :D

talviturkki heitetty

Huomenta :) Mä heräsin aamulla samaan aikaan kun Roope lähti duuniin, enkä saanut sitten unta enää pariin tuntiin. Nukahdin kuitenkin jossakin vaiheessa uudestaan ja heräsin sihen kun Roope tuli ruokkikselle ja halimaan mua. :D Onneks tänään on Poopin vika työpäivä tältä kesältä ja kesäloma alkaa <3

Eilen lähdin Roopen isän kanssa Plagenin terassille ja Roopen äitikin liittyi seuraamme. Juotiin siinä muutamat, juteltiin kaikesta, suunniteltiin mulle ja Roopelle syksylle pikku kylpylälomaa yms. :) Oli kivaa viettää aikaa heidän kanssaan.



Oli pakko salakuvata Mikko Leppilampee :D

Roopen pikkusiskon tultua sinne, lähdettiin kotia kohti, jossa kiukkupussi (eli Roope) odottelikin jo. Se raukka oli koputellu ulko-oveen vaikka kuinka kauan, mansikat selän takana, kun oli halunnut yllättää mut, enkä mä sitten ollut kotona... :D ihana <3
Sainhan minä sitten loppujenlopuksi niitä mansikoita, pompittiin vähän trampalla ja syötiin.
Vähän myöhemmin lähdettiin Ropsun kanssa pyöräilemään (pyöräilin eilen tosi paljon ja illalla en pystynyt enää kävelemään kunnolla, kun polvet olivat niin kipeät jo). Käytiin jätskeillä, istuskeltiin kirkonpuistossa ja käytiin "kotirannassa" uimassa! Ensin en meinannut uskaltaa uida, kun merivesi oli vielä melko kylmää. Pakotin itseni kuitenkin kastautumaan ja jee, olen ylpeä itsestäni :D Ehkä mennään sitten Lohjallakin uimaan, jos järvivesi olisi vähän lämpimämpää.





Nyt katson telkkua samalla kun kirjoittelen, mutta nälkä kurnii masussa ja tahdon jo ulos, joten häippäsen tästä! Heippa ja hauskaa perjantaita kaikille :)