script src='https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js'/>
" I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them. " - Marilyn Monroe

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

vitamiineja

Olin tänään kaupungilla ja käytiin R kanssa kiinalaisessa syömässä. :) Käytiin tasan kuukausi sitten, kun meillä oli vuosipäivä ja nyt käytiin syömässä sen takia koska sain hyviä uutisia sairaalasta.
Oli kyllä hyvää ruokaa! Kanaa, naudanlihaa, katkarapuja, vihanneksia ja paistettua riisiä :) namnam.

Siitä lähdettiin sitten käymään Prismassa ja ostin monivitamiini poretabletteja ja kiivejä :) Prismasta mentiin mun veljelle käymään, hengailtiin siellä hetki ja sain veljeltäni kalaöljykapseleita, multivitamiinikapseleita ja kuitulisää. Ostin siis monivitamiinikapselit turhaan.. :D




Nyt meen nukkuuu, uniii!

sunny day

Whiii mikä maailman ihanin ilma! Tai ei ehkä ihan maailman ihanin, mutta ihana kuitenki! Aurinko paistaa ja lämmittää ja lumikin sulaa jo vähäsen :) Ei enää lunta kiitos, vaan tämmösii ilmoja!




Tänään oon ollut taas työharjottelussa ja päivä oli ihan ok. Nyt oon ilonen kyllä ku oon taas kotona ja meenkin ihan kohta päikkäreille. Äsken maksoin pari laskua ja tililtä hupeni jo hiukan rahoja, illalla suuntaan varmaan kaupunkiin. Tekisi niin mieli mennä kävelylle, mutta oon niin poikki etten kyllä jaksa, ehkä sitten illemmalla. :)




Syön tällähetkellä mun tonnikalasalaattia joka oli eväänä, koska en kerenny työharjottelussa syödä ku muutaman haarukallisen.

Muttaaaa nyt menen päikkäreille, UNIA :]

tiistai 28. helmikuuta 2012

touhupäivä

Nyt on ensimmäinen harjottelupäivä kouluavustajana ohi ja olin vielä illan töissäkin. Koulussa avustin matikassa (jep, luitte oikein. MINÄ avustin MATIKASSA :D) ja muutenkin autoin kaikessa. Luokka on kiva, vaikkakin hieman puhelias, sain kuitenkin heti kaikki kuriin.
Työharjoittelupäivän jälkeen mun piti mennä Perttilän koulun salille, mutta muistinkin että pitää lähteä hakemaan Pauliinalta tv-tasoa, koska hän muuttaa tänään takaisin Turkuun, eikä saa sitä mihinkään.
Onpahan tv-tasokin sitten valmiina, kun joskus muutan.
evääksi söin salaattia :)

Pauliinalta iskä heitti mut suoraan takaisin Perttilän koululle ja kävin hakemassa hoitolapset. Töissä oli kiva päivä ja jouduin jäämään tunniksi pidempään, mutta ei haittaa.
Töiden jälkeen tein vielä kaikki lumityöt, joten on ollut kyllä melkoinen puuhapäivä :D

Kohta R tulee meille ja mua väsyttää sen verran, että mennään varmaan kohta nukkumaan. :D Ihanaa kun toinen tulee ihan vaan sen takia että voidaan nukkua yhdessä. :]

Mulla on niiiin himo ulkomaille. Tänään on satanut lunta elämää enemmän, eli ihan älyttömästihelkkaristihitosijumalattomastituhottomasti ja mitä näitä nyt vielä on... Tänään harjottelupäivän jälkeen kävelin kotiin ja yritin taidokkaasti kiivetä aidan yli, mutta tipahdin semmoseen puolen metrin syvyseen lumihankeen selälteen. Nolotti. :D

Ois ihanaa päästä ulkomaille vaikka pariks kuukaudeks asumaan näin alkuun, sitku suomessa ei ois enää lunta niin tulisin innoissani takaisin. :)


Heiput !

♥: Karoliinaaa

maanantai 27. helmikuuta 2012

Karkauspäivä 29.2.2012

Ainiinhei, keskiviikkonahan on karkauspäivä. Aikooko kukaan tyttö/nainen kosia silloin elämänsä kumppania? :D Mä jopa voisin, saisinpahan ainakin uuden hameen.. ;D
kuva mtv3.fi 

Ne siis jotka eivät tiedä, niin karkauspäivänä on ollut perinteenä naisen kosia miestä ja jos mies ei suostu kosintaan, niin miehen pitää ostaa naiselle hamekangas (mutta modernissa versiossa hame.)


Ei me Roopen kanssa kihloihin olla menossa, tai mistä sitä tietää jos Roope sanookin kyllä :D mutta ihan huvikseen voisin karkauspäivän perinnettä jatkaa omalta osaltani :p



Karkauspäivästä ja kosimisesta tuli taas mieleen häät ja voi että kun olisin jo aikuinen, olisi rahaa, olisi vielä silloinkin Roope rinnalla ja pääsisin naimisiiiin. :) Mutta, elän nyt tämän ihanan nuoruuden ensin! Ei mulla mikään kiire ole, kunhan haaveilen..


Give me all your love and give me your love

Heipsun. :) Viikonloppu meni ja maanantai tuli. Vietettiin Roopen kanssa koko viikonloppu Eerikan seurassa ja oltiin viikonloppu heillä yötä. Oli kivaa nukkua pitkästä aikaa Eerikan viekussa. :)
minun Eerika :)

Perjantaina istuttiin ensin vaan iltaa Eerikalla, juteltiin kaikesta yms. Sitten lähdettiin ystävälleni Lauralle istumaan iltaa. Istuskeltiin Lauralla jonkun aikaa, kunnes Nea soitti että tulkaahan moikkaa ja me sitte mentiin :) Lähdettiin siitä sitten Eerikalle nukkumaan joskus klo 3.
tommonen pikku 3l vodkapullo. :)

Lauantaina lähdettiin käymään Sammatissa Eerikan äidin luona ja oltiin siellä aika kauan. Mietittiin kokoajan että mitä sitä tänään tekisi, mutta eihän missään mitään ollut ja baariin lähteminen ei ollut vaihtoehtona. Muutenkin mun mielestä on kivempi viettää porukalla aikaa jonkun luona, kun baarissa. Kuulee mitä puhuu, voi jutella oikeesti, ei mee niin paljoa rahaa ja kaverille voi vaikka jäädä yöksi. :)

Ajeltiin sitten Sammatista takaisin Lohjan keskustaan ja mentiin katsomaan Eerikalle leffaa. Käytiin ennen nukkumaanmenoa moikkaamassa Neaa ja muutamaa muuta kaveria. :)
kuka tietää mikä leffa?

Sunnuntai aamuyöllä klo 5 me lähdettiin Eerikan kanssa ajamaan kohti Espoota.. Piti hakea Petri töistä. Eksyttiin sitten matkalla, koska Petri neuvoi meitä väärin, mutta löydettiin loppujenlopuksi perille. :D väsytti hiukan kun oltiin nukuttu vain muutama tunti. Sunnuntaina lähdettiin kotiin ja käytiin myös mummilla.

 Ella 



Viikonloppuna ei kuitenkaan olla vain löhöilty, ollaan käyty kävelylenkeillä koiran kanssa ja muutenkin kävelty aika paljon. :)


Tänään meillä oli koulussa koulutusohjelmieninfo, eli infotilaisuus erikoistumismahdollisuuksista. Lohjalla ei voi erikoistua muihin kun:


  • Mielenterveys ja päihdetyön koulutusohjelma
  • Lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma
  • Sairaanhoidon ja huolenpidon koulutusohjelma
Vanhusten hoitoon on mahdollisuus erikoistua aikuisopistossa, mutta tänään koulussa kerrottiin että pitää olla väh. 20v että sinne pääsee? Mulle on nimittäin edellisen työharjoittelun jälkeen tullut semmoinen fiilis, että voisin erikoistua vanhusten hoitoon. 
Jep, joidenkin mielestä ihan järkyttävä ajatus, mutta kaikki vanhukset eivät ole valittavia ja nipottavia "kammotuksia", vaan ihania ja hauskoja ihmisiä, jotka kaipaavat seuraa. 

Enpäs nyt ollenkaan tiedä mihin sitten erikoistun, ehkä SaHuun? Onneksi tässä on pari kuukautta aikaa miettiä. 

Huomenna alkaa työharjoittelu siis Perttilän koulussa, jossa itse kävin ala-asteen. Toivottavasti kaikki menee hyvin, mun pitäis vielä tehä eväät huomiseksi, mutta oon niin väsynyt etten jaksa.. Tulin pari tuntii sitten töistä kotiin ja voisin nyt heti mennä nukkumaan. :D

Taas meni pari tuntii tän postauksen kirjottamisessa kun tein kaikkee muuta samalla. :D 
Mutta nyt, hyvääää yötä! Ja pitäkää peukkuja että Luksia on aamulla laittanu ruokarahat tilille, muuten syön kynsiäni töissä, koska fiksuna tyttönä en vaivautunut kokkaamaan nyt illalla..... :D

:lla Karoliinaaaa

perjantai 24. helmikuuta 2012

Dreams are our escape from reality

Oon jo monta vuotta haaveillut tatskasta, enkä vieläkään oo hankkinut itselleni sellaista. Monesti olen täällä blogissakin kirjoitellut tatskahaaveista. Mä oon kateellinen ihmisille, jotka on niin rohkeita, että uskaltavat ottaa minkälaisen tatskan vaan, koska haluavat sen. Esim. ystäväni Jenna on tälläinen rohkea ihminen. :)

Oon puhunut että haluan tekstin johonkin oikean lapaluun kohdalle tai alemmas. Kylkeenkin voisin ottaa, se vaan kuulemma sattuu ihan älyttömästi? Tekstiä en vaan ole vielä keksinyt, koska en halua mitään perusjuttua, joka löytyy monelta muultakin (en siis tarkoita että olisi huono juttu jos sellainen sinulta löytyy) 

Olenkin miettinyt että ottaisin tekstin kunnianosoituksena Santulle ja ukille, eli tekstissä lukisi jotain rakkaan ihmisen kuolemaan liittyvää... esim. 
"When I’m lost, when I’m missing you like crazy
I tell myself I’m so blessedTo have had you in my life, my life"
Westlife - I'll see you again . Toi olisi niin hyvä, mutta en halua noin pitkää tekstiä... täytyy miettiä! 

Sitten joskus kun saan ensimmäisen lapseni, niin tatuoin hänen nimensä. Sen oon päättänyt. :)





back in business

Hei kaikki pitkästä aikaa! Ollaan oltu Hangossa, joten en oo koneella ollut. Eilen tultiin Lohjalle ja en ois uskonut, että kotona oleminen on näin kivaa. :) Home sweet home!
Tänään oon ollut yksin kotona, koska äiti ja Roope on töissä. Heräilin joskus klo 12 ja tulin lukemaan blogeja. On jäänyt kyllä todella monia postauksia lukematta viikon aikana, mutta nyt luenkin sitten urakalla.
Voitin viimeviikolla Ainon arvonnan ja tänään tulivat palkinnot! :)
Voitin siis


  • kolme kynsilakkaa (Kone Helsinki: Miracle Colors U25, Wild&Mild: 61 Flash ja Ados: Nail designer professional)


  • tekoripset, 

  • sormuksen, 

  • sulkakorvikset

  • ja 3D kynsitarroja


Mun oli tarkotus tänään nähdä Eerikaa (ehkä illemmalla näänkin) ja oltais menty salille, mutta oon vieläkin kipeä eikä koululta ruokarahat oo viel tullu, joten ei oo rahaa. 
Eilen oli ihan kamala olo, ihan semmonen samanlainen kun sillon keuhkokuumeessa. Oon ollu jo yli viikon kipeenä ja tää pahenee vaan. Pakko kai se on maanantaina lääkäriin soittaa, jos ei oo viikonloppuna ohi mennyt. Toivotaan parasta! :)

Oon taas koko viikon haaveillut keväästä ja kesästä. Odotan niin paljon kesää! Työt alkaa ja kaikkee muuta kivaa. :) 

Ensi viikolla alkaa työharjottelu!! Jos joku semmonen ihminen lukee tätä, joka on ollut Perttilän koululla työharjottelussa tms, niin tiedättekö pääseekö Perttilän koulun kuntosalille ilmaiseksi kun on koululla työharjoittelussa? tulipa hieno lause. :D 

Ja nyt vuorossa kuvia viikonlopusta....

perjantai:



 Anu 



Sunnuntai:


muru vammaaaa



Tiistaina muru kokkas meille. :) Sain sydänpihvin. :D

Keskiviikko




Roopen vanhemmat toi ikeasta tuliaisii :)
Illalla mennään ainakin kaupunkiin, koska mun rakas Nea on lohjalla! :) 

Ihanaa kirjotella pitkästä aikaaa... miten blogin pitäminen voikaan olla näin kivaa? :)